Pronar  Shitje     tirane Komercial  
🎁 OKAZION Shitet ambjent biznesi + objekt 3 katësh pranë sanatoriumit 500.000 euro / TIRANE
500,000 Euro      1    1    3    1    1200m2

🎁 Okazion Shitet Godinë 4 katëshe me pishinë dhe Zyra Biznesi në kodër Kashar. / TIRANE
4,500,000 Euro      1    4    2    3    4100m2

🎁 OKAZION Shitet Ambjent Komercial 70.38m2 te ISH EKSPOZITA / TIRANE
185,000 Euro            1       71m2

💥OKAZION Shitet 7500 m2 Tokë në Prush, Tiranë / TIRANE
412,000 Euro                  7500m2

🎁 Okazion Shitet 2000m2 Tokë në Fushë Krujë, në zonë industriale pranë rrugës Kombëtare Durrës-Shkodër. / TIRANE
86,000 Euro                  2000m2

🎁 Shiten poste parkimi super cilësore te Rruga e Kosovarëve / TIRANE
30,000 Euro                  34m2

Okazion SHITET BIZNESI : Butik veshje per Femra "British $tyle" 20m2 Rruga Pjetër Budi (përballë Mullirit të vjetër te Rruga Elbasanit) / TIRANE
700,000 Lek         1    1       20m2

OKAZION Shitet Dyqan 70.5 m2 buzë rruge në unazë. / TIRANE
225,000 Euro         1    2       70m2

OKAZION Shitet Ambjent Komercial në Selitë, te Rruga Zallit 💰 246.500 € / TIRANE
282,750 Euro         3    1       145m2

OKAZION Shitet njesi tregtare 600 m2 300.000 Euro ne Astir te Njesia Bashkiake 14 / TIRANE
300,000 Euro                  600m2

Copyright 2021 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara