• Kurseni pagesën e agjensisë imobiliare duke shitur me 0% interes
  • Publikojmë pronën tuaj në në rrjetet sociale Facebook, Instagram dhe Linkedin të faqes pronar.al
  • Fushatë dixhitale në Facebook Ads, Google Ads FALAS
  • Ju paguani vetëm për fotografimin dhe prodhimin e Vitual Tour 360 të shtëpisë tuaj vetëm një pagesë prej 3.500 Lek*
  • Kurseni kohën e vizitave, shpesh herë boshe në pronën tuaj
  • Pronar.al ju dërgon në telefon linkun e pronës sapo të jetë e publikuar, që të mund ta shihni pronën dhe ta shpërndani sipas dëshirës
  • Pronën tuaj mund ta shohë kushdo në cdo vend të globit
  • Bëhu pjesë e një tregu ndërkombëtar duke shitur pronën tënde me 0% interes dhe duke kursyer shumë kohë.
Copyright 2021 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara