Pronar.al    Truall    Jepet me qera Objekt 6 katesh + truall + kapanon + shesh magazinimi ne Sukth

Jepet me qera Objekt 6 katesh + truall + kapanon + shesh magazinimi ne Sukth

Sukth i ri , prane Bashkise Sukth, DURRES

Qera | 2,500 Euro | 3174 m2

Jepet me qera Objekt 6 katesh ne truall 3.174 m2 ku perfshihet edhe Magazine dhe shesh magazinimi. Prona ka 3 kontrata aktive, nje servis/shitje makinash me qera si dhe dy kontrata antenash per operatore telefonike Vodafone dhe One. Objekti eshte i ndare ne 4 pjese ne perdorim me 4 porta dhe mund te perdoren sipas nevojes se punes. Ndertesa eshte karabina 6 kateshe e pershtatshme per: Fasoneri, Mulli bloje, Spital privat, Klinike, Linje prodhimi, Fabrike, Spital privat, Klinike, Linje prodhimi, Fabrike industriale, Hotel, Showrrom, Call Center. Vetem 13 km nga Porti i Durresit dhe 27 km nga Tirana. Rruga kryesore vetem 800m larg nga autostrada Tirana-Durres. Zone e qete dhe me zhvillim industrial. Uje 24 ore dhe drita me kontrate 3 fazore, Lidhje direkte me rrugen per te Gjiri i Lalzit dhe Kepi i Rodonit. Kat nen toke funksional 170 m2. E monitoruar 24/24 me kamera sigurie. E rrethuar me gjelberim dhe pemtore pergjate gjithe perimetrit.

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Truall
TRUALL
3174 m2
2,500 euro
Me hipotekë
6
0
0
0
0
Përshkrim

Jepet me qera Objekt 6 katesh ne truall 3.174 m2 ku perfshihet edhe Magazine dhe shesh magazinimi. Prona ka 3 kontrata aktive, nje servis/shitje makinash me qera si dhe dy kontrata antenash per operatore telefonike Vodafone dhe One. Objekti eshte i ndare ne 4 pjese ne perdorim me 4 porta dhe mund te perdoren sipas nevojes se punes. Ndertesa eshte karabina 6 kateshe e pershtatshme per: Fasoneri, Mulli bloje, Spital privat, Klinike, Linje prodhimi, Fabrike, Spital privat, Klinike, Linje prodhimi, Fabrike industriale, Hotel, Showrrom, Call Center. Vetem 13 km nga Porti i Durresit dhe 27 km nga Tirana. Rruga kryesore vetem 800m larg nga autostrada Tirana-Durres. Zone e qete dhe me zhvillim industrial. Uje 24 ore dhe drita me kontrate 3 fazore, Lidhje direkte me rrugen per te Gjiri i Lalzit dhe Kepi i Rodonit. Kat nen toke funksional 170 m2. E monitoruar 24/24 me kamera sigurie. E rrethuar me gjelberim dhe pemtore pergjate gjithe perimetrit.

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Truall

TRUALL

3174 m2

2,500 euro

Me hipotekë

6

0

0

0

0

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara