Pronar.al    Biznes    JEPET ME QERA Objekti ( aktualisht Mobilieri dhe Dyer të Brendshme)

JEPET ME QERA Objekti ( aktualisht Mobilieri dhe Dyer të Brendshme)

Rruga Elez Isufi / Femi Agani 500 m nga ura e Kamzës, TIRANE

Qera | 100,000 Lek | 350 m2

🎁JEPET ME QERA Objekti ( aktualisht Mobilieri dhe Dyer të Brendshme.)
💰Çmimi për Qera mujore 100.000 Lek

❇️Sipërfaqe totale 350 m2 Lartësia 5m 
❇️Zyra administrates x1 
❇️Tualete x2 
❇️Magazinë 
❇️Kati 2 70 m2 
❇️Biznesi është aktualisht/gati për operim dhe disponon këto makineri: 2 Gonjastra 1 Kombinat druri me 5 procese 1 Presë hidraulike me ajër për dyer 1 Dhomë lyerje mobiljesh - Vegla monofast të shumta.
❇️Kapanoni është I përshtatshëm edhe për aktivitete të tjera si: servis makinash, servis lyerje makinash, magazinë, përpunime të ndryshme industriale etj. 

📱Kontaktoni direkt me Pronarin e objektit Gazi  Musabelliu +355 69 20 76 196

 

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
DYQAN
350 m2
100,000 lek
Me hipotekë
2
0
0
2
0
Përshkrim

🎁JEPET ME QERA Objekti ( aktualisht Mobilieri dhe Dyer të Brendshme.)
💰Çmimi për Qera mujore 100.000 Lek

❇️Sipërfaqe totale 350 m2 Lartësia 5m 
❇️Zyra administrates x1 
❇️Tualete x2 
❇️Magazinë 
❇️Kati 2 70 m2 
❇️Biznesi është aktualisht/gati për operim dhe disponon këto makineri: 2 Gonjastra 1 Kombinat druri me 5 procese 1 Presë hidraulike me ajër për dyer 1 Dhomë lyerje mobiljesh - Vegla monofast të shumta.
❇️Kapanoni është I përshtatshëm edhe për aktivitete të tjera si: servis makinash, servis lyerje makinash, magazinë, përpunime të ndryshme industriale etj. 

📱Kontaktoni direkt me Pronarin e objektit Gazi  Musabelliu +355 69 20 76 196

 

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

DYQAN

350 m2

100,000 lek

Me hipotekë

2

0

0

0

2

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

256,000 Euro      
30,000 Euro      
503,000 Euro      
530,000 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara