Pronar.al    Apartament    Shitet godinë moderne 3 katëshe në Xhafzotaj 984 m2

Shitet godinë moderne 3 katëshe në Xhafzotaj 984 m2

Rr. Maliq Muco , Xhafzotaj, Durres, DURRES

Shitje | 1,200,000 Euro | 984 m2 | 4 dhoma

Shitet godinë moderne 3 katëshe në Xhafzotaj. 
Një strukturë e një standarti të lartë në çdo kat, me arkitekturë italiane dhe hapësira të bollshme e të larta. 
Drite dhe diell nga të 4 anët në çdo orë të ditës.
Ujë I pijshëm dhe drita 24/24
Në harmoni logjistike për një jetesë moderne, elegante dhe të rehatshme. 

Çmimi 1.200.000 euro
0% interes.

Sipërfaqe ndërtimi 328 metra katror për çdo kat dhe me një hapësirë totale prej 984 metra katror.
E pajisur me dokumentacion të rregullt, me Hipotekë.
Në brendësi, në katin e 3-të, do të gjeni një ambjent luksoz prej 310 m2 i cili është i ndarë në një apartament 200 m2 dhe një verandë 110 m2 (afërsisht).
Shtëpia juaj deluxe me 4 dhoma dhe 5 tualete, ku secila dhomë disponon një tualet personal.
Me një living room prej 70 m2 kjo strukturë ofron një sistem ngrohje - ftohje me çiller për të gjithë shtëpinë. Pranvere në çdo stinë.
Në Katin e parë dhe të dytë të ndërtesës, operojnë dy biznese tepër të suksesshme dhe fitimprurëse. Përkatesisht:

1- Veneta Bar – Pasticeri - Bakery (prodhime brumi me receta të fresketa italiane dhe një stil unik mesdhetar) 
2- Veneta Biskoteri Sh.p.k 

Bizneset kanë mbi 16 vite në treg dhe ofrojnë një portofol me klientë të përhershëm. 
Mundësi e hapur marrdhënieje biznesi për tu diskutuar drejt për drejtë me Pronarin.
Objekti është i ndarë në Zyrat e Administratës, Punishte, Sallë Amballazhimi dhe Magazinë.
Gjithashtu për personelin, Struktura disponon një rrugë private të mbyllur nga mbrapa.
Godina është e pozicionuar pranë rrugës kryesore Xhafzotaj – Durrës në zonën më të zhvilluar industriale, vetëm 3 km nga autostrada Tiranë – Durrës
dhe vetëm 8 km me qytetin e Durrësit.

- Siguri maksimale, ambjenti vëzhgohet me kamera të rezolucionit të lartë
- Ujë Drita 24/24
- Pajisur me 3 fazor
- Lartësi 3.2 metra

Për më shumë informacion kontaktoni direkt me pronarin e strukturës zotin Alban Lika +355 67 434 6171

 

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Soxhiorno
Tualete
Ballkone
Apartament
VILë
984 m2
1,200,000 euro
Me hipotekë
3
4
3
1
6
1
Përshkrim

Shitet godinë moderne 3 katëshe në Xhafzotaj. 
Një strukturë e një standarti të lartë në çdo kat, me arkitekturë italiane dhe hapësira të bollshme e të larta. 
Drite dhe diell nga të 4 anët në çdo orë të ditës.
Ujë I pijshëm dhe drita 24/24
Në harmoni logjistike për një jetesë moderne, elegante dhe të rehatshme. 

Çmimi 1.200.000 euro
0% interes.

Sipërfaqe ndërtimi 328 metra katror për çdo kat dhe me një hapësirë totale prej 984 metra katror.
E pajisur me dokumentacion të rregullt, me Hipotekë.
Në brendësi, në katin e 3-të, do të gjeni një ambjent luksoz prej 310 m2 i cili është i ndarë në një apartament 200 m2 dhe një verandë 110 m2 (afërsisht).
Shtëpia juaj deluxe me 4 dhoma dhe 5 tualete, ku secila dhomë disponon një tualet personal.
Me një living room prej 70 m2 kjo strukturë ofron një sistem ngrohje - ftohje me çiller për të gjithë shtëpinë. Pranvere në çdo stinë.
Në Katin e parë dhe të dytë të ndërtesës, operojnë dy biznese tepër të suksesshme dhe fitimprurëse. Përkatesisht:

1- Veneta Bar – Pasticeri - Bakery (prodhime brumi me receta të fresketa italiane dhe një stil unik mesdhetar) 
2- Veneta Biskoteri Sh.p.k 

Bizneset kanë mbi 16 vite në treg dhe ofrojnë një portofol me klientë të përhershëm. 
Mundësi e hapur marrdhënieje biznesi për tu diskutuar drejt për drejtë me Pronarin.
Objekti është i ndarë në Zyrat e Administratës, Punishte, Sallë Amballazhimi dhe Magazinë.
Gjithashtu për personelin, Struktura disponon një rrugë private të mbyllur nga mbrapa.
Godina është e pozicionuar pranë rrugës kryesore Xhafzotaj – Durrës në zonën më të zhvilluar industriale, vetëm 3 km nga autostrada Tiranë – Durrës
dhe vetëm 8 km me qytetin e Durrësit.

- Siguri maksimale, ambjenti vëzhgohet me kamera të rezolucionit të lartë
- Ujë Drita 24/24
- Pajisur me 3 fazor
- Lartësi 3.2 metra

Për më shumë informacion kontaktoni direkt me pronarin e strukturës zotin Alban Lika +355 67 434 6171

 

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Apartament

VILë

984 m2

1,200,000 euro

Me hipotekë

3

4

3

1

6

1Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

244,200 Euro      
180,150 Euro      
230,000 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara