Pronar.al    Biznes    OKAZION Shitet Truall buzë rrugës kryesore 3000 m2 në Autostradën Tiranë - Durrës KM 6

OKAZION Shitet Truall buzë rrugës kryesore 3000 m2 në Autostradën Tiranë - Durrës KM 6

Autostrada Tiranë - Durrës KM 6 (në rrugën dytësore ILIRIA, kashar, pranë ENOALBA), TIRANE

Shitje | 900,000 Euro | 3000 m2

OKAZION Shitet Truall buzë rrugës kryesore 3000 m2 në Autostradën Tiranë - Durrës KM 6
(në rrugën dytësore ILIRIA, kashar, pranë ENOALBA)

Çmimi 900.000 euro
0% interes në blerje.

Sipërfaqe trualli 3000 m2 me hipotekë dhe certifikatë pronësie.
Objekti ndodhet në rrugën kryesore në zonën më të zhvilluar industriale. 
Vetëm 8.5 Km nga Aeroporti Nënë Tereza dhe 17 km nga Tirana.
Objekti ndodhet në rrugën kryesore dhe është I pajisur me një magazinë 200 m2.
Infrastrukturë dhe 3 fazorë të kryer. 
Ujë i pijshëm dhe Pus personal.

I përshtatshëm për ndertim për një seri aktivitetesh si:

Fabrikë 
Bankë
Ekspozitë
Klinikë Shëndetësore Private
Shtëpi Botuese
Industri e lehtë
Depo farmaceutike
Fasoneri 
Show Room 
Laborator
Linjë prodhimi 

Si dhe shumë aktivitete të përshtatshme në një zonë industriale.
Për më shumë informacion kontaktoni direkt me pronarin e strukturës zotin Ardi Prendi +355 69 475 4793

 

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
TRUALL
3000 m2
900,000 euro
Me hipotekë
0
0
0
0
0
Përshkrim

OKAZION Shitet Truall buzë rrugës kryesore 3000 m2 në Autostradën Tiranë - Durrës KM 6
(në rrugën dytësore ILIRIA, kashar, pranë ENOALBA)

Çmimi 900.000 euro
0% interes në blerje.

Sipërfaqe trualli 3000 m2 me hipotekë dhe certifikatë pronësie.
Objekti ndodhet në rrugën kryesore në zonën më të zhvilluar industriale. 
Vetëm 8.5 Km nga Aeroporti Nënë Tereza dhe 17 km nga Tirana.
Objekti ndodhet në rrugën kryesore dhe është I pajisur me një magazinë 200 m2.
Infrastrukturë dhe 3 fazorë të kryer. 
Ujë i pijshëm dhe Pus personal.

I përshtatshëm për ndertim për një seri aktivitetesh si:

Fabrikë 
Bankë
Ekspozitë
Klinikë Shëndetësore Private
Shtëpi Botuese
Industri e lehtë
Depo farmaceutike
Fasoneri 
Show Room 
Laborator
Linjë prodhimi 

Si dhe shumë aktivitete të përshtatshme në një zonë industriale.
Për më shumë informacion kontaktoni direkt me pronarin e strukturës zotin Ardi Prendi +355 69 475 4793

 

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

TRUALL

3000 m2

900,000 euro

Me hipotekë

0

0

0

0

0

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

230,000 Euro      
2,500 Euro      
371,000 Euro      
200,000 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara