Pronar.al    Apartament    Shitet një Apartament 1+1 Pranë Kishës Katolike ( Rrugë e Kavajës) Çmimi 65.000 €.

Shitet një Apartament 1+1 Pranë Kishës Katolike ( Rrugë e Kavajës) Çmimi 65.000 €.

Rruga Gani Luzi, Pranë Kishës Katolike ( Rrugë e Kavajës.), TIRANE

Shitje | 65,000 Euro | 47 m2 | 1 dhoma

💰 Shitet një Apartament 1+1 Pranë Kishës Katolike ( Rrugë e Kavajës) Çmimi 65.000 €.
🌐Rruga Gani LUZI, Pranë Kishës Katolike ( Rrugë e Kavajës.)
❇️E pajisur me dokumentacion të rregullt, me Hipotekë.
📉 0% interes.

❇️Apartamenti është në katin e tretë dhe të fundit. 
❇️Tarraca  është tërsisht e rinovuar në shtator(gjithë pallati).
📐Sipërfaqja  me hipotekë e këtij apartamenti është 46.8 m2.
📐Me ambjentet e përbashkëta 60 m2.

🏗 Pallati është ndërtuar në  vitin 1973 dhe është i rivlerësuar.
🧱 Dyshemeja eshtë e shtruar me parket, 
🏛 Dyer me model 
❇️Tualet modern e me kabinë dushi.
🪑 Mobilimi është i kohëve të fundit.

💷 Çmimi është 65.000 €.

⌚️ Arsyeja e vetme për shitje është largimi ynë jashtë vendit.
🪑 Për këtë arsye  gjithë mobilimi i mbetet apartamentit.

Për më shumë informacion kontaktoni direkt me pronarin e strukturës zotin Nevzat Kurti +355 67 412 0736

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Soxhiorno
Tualete
Ballkone
Apartament
1+1
47 m2
65,000 euro
Me hipotekë
3
1
1
1
1
0
Përshkrim

💰 Shitet një Apartament 1+1 Pranë Kishës Katolike ( Rrugë e Kavajës) Çmimi 65.000 €.
🌐Rruga Gani LUZI, Pranë Kishës Katolike ( Rrugë e Kavajës.)
❇️E pajisur me dokumentacion të rregullt, me Hipotekë.
📉 0% interes.

❇️Apartamenti është në katin e tretë dhe të fundit. 
❇️Tarraca  është tërsisht e rinovuar në shtator(gjithë pallati).
📐Sipërfaqja  me hipotekë e këtij apartamenti është 46.8 m2.
📐Me ambjentet e përbashkëta 60 m2.

🏗 Pallati është ndërtuar në  vitin 1973 dhe është i rivlerësuar.
🧱 Dyshemeja eshtë e shtruar me parket, 
🏛 Dyer me model 
❇️Tualet modern e me kabinë dushi.
🪑 Mobilimi është i kohëve të fundit.

💷 Çmimi është 65.000 €.

⌚️ Arsyeja e vetme për shitje është largimi ynë jashtë vendit.
🪑 Për këtë arsye  gjithë mobilimi i mbetet apartamentit.

Për më shumë informacion kontaktoni direkt me pronarin e strukturës zotin Nevzat Kurti +355 67 412 0736

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Apartament

1+1

47 m2

65,000 euro

Me hipotekë

3

1

1

1

1

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Telefono Whatsapp
Copyright 2021 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara