Pronar.al    Apartament    OKAZION Shitet Vilë 4 katëshe pranë restorant Xibraku 240.000 euro

OKAZION Shitet Vilë 4 katëshe pranë restorant Xibraku 240.000 euro

Rr. Vangjel Argjiri, Sauk (pranë restorant Xibraku), TIRANE

Shitje | 240,000 Euro | 320 m2 | 4 dhoma

🎁 OKAZION Shitet Vilë 4 katëshe pranë restorant Xibraku 240.000 eur.
📍 Adresa, Rr. Vangjel Argjiri, Sauk (pranë restorant Xibraku)
🚗  200 metra nga rrethrrotullimi I Saukut

📏 Sipërfaqe totale banimi 319.5 m2
☑️ Kati përdhe sip.banimi 88.7 m2
☑️ Kati I parë sip.banimi 90.7 m2
☑️ Kati I dytë sip.banimi 68.8 m2 
☑️ Kati I tretë sip.banimi 71.3 m2

💰 Çmimi 240.000 euro 
🗝️ Çelsat në duar
📉 0% interes 
📋 Me dokumentacion të rregullt (certifikatë pronësie/hipotekë)

🚰 Ujë/Drita 24/24
🚻 Tualet x 4
💫 Ballkone x 1
💤 Dhoma gjumi x 4 

🛋️ Living x 3
🌻Verandë x 1
🅿️ Parking x 2
🏗️ Lartësia 2.5 - 4.50 m

📲 Kontaktoni direkt me pronarin e Vilës zotin Osmon Shaba +355 68 224 3184

☑️ Zonë tepër e qetë dhe me ajër të pastër.
☑️ E ndërlidhur mirë me të gjitha portat hyrëse dhe dalëse të kryeqytetit dhe unazën e madhe.
📌 Në një ndër zonat më te reja dhe atraktive të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të investimeve pranë liqenit të farkës dhe rrethina.
📌 Një zonë me një rrjet rrugor tepër të zhvilluar dhe të favorshëm. 
📌 Vetëm 5 km nga sheshi Shiqponja
📌 16 minuta nga sheshi Skënderbej
📌 4 minuta nga unaza e madhe.
📌 Vend tepër strategjik edhe për shkak të transformimit të vazhdueshëm si një ndër pikat me potencial të lartë ekonomik të kryeqytetit në sektorin e real estate.

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Soxhiorno
Tualete
Ballkone
Apartament
GARSONIESE
320 m2
240,000 euro
Me hipotekë
4
4
2
3
4
1
Përshkrim

🎁 OKAZION Shitet Vilë 4 katëshe pranë restorant Xibraku 240.000 eur.
📍 Adresa, Rr. Vangjel Argjiri, Sauk (pranë restorant Xibraku)
🚗  200 metra nga rrethrrotullimi I Saukut

📏 Sipërfaqe totale banimi 319.5 m2
☑️ Kati përdhe sip.banimi 88.7 m2
☑️ Kati I parë sip.banimi 90.7 m2
☑️ Kati I dytë sip.banimi 68.8 m2 
☑️ Kati I tretë sip.banimi 71.3 m2

💰 Çmimi 240.000 euro 
🗝️ Çelsat në duar
📉 0% interes 
📋 Me dokumentacion të rregullt (certifikatë pronësie/hipotekë)

🚰 Ujë/Drita 24/24
🚻 Tualet x 4
💫 Ballkone x 1
💤 Dhoma gjumi x 4 

🛋️ Living x 3
🌻Verandë x 1
🅿️ Parking x 2
🏗️ Lartësia 2.5 - 4.50 m

📲 Kontaktoni direkt me pronarin e Vilës zotin Osmon Shaba +355 68 224 3184

☑️ Zonë tepër e qetë dhe me ajër të pastër.
☑️ E ndërlidhur mirë me të gjitha portat hyrëse dhe dalëse të kryeqytetit dhe unazën e madhe.
📌 Në një ndër zonat më te reja dhe atraktive të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të investimeve pranë liqenit të farkës dhe rrethina.
📌 Një zonë me një rrjet rrugor tepër të zhvilluar dhe të favorshëm. 
📌 Vetëm 5 km nga sheshi Shiqponja
📌 16 minuta nga sheshi Skënderbej
📌 4 minuta nga unaza e madhe.
📌 Vend tepër strategjik edhe për shkak të transformimit të vazhdueshëm si një ndër pikat me potencial të lartë ekonomik të kryeqytetit në sektorin e real estate.

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Apartament

GARSONIESE

320 m2

240,000 euro

Me hipotekë

4

4

2

3

4

1Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

500,000 Euro      
95,000 Euro      
30,000 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara