Pronar.al    Biznes    OKAZION Shitet Ambjent Komercial në Selitë, te Rruga Zallit 💰 246.500 €

OKAZION Shitet Ambjent Komercial në Selitë, te Rruga Zallit 💰 246.500 €

Adresa Rruga zallit, 50 metra mbi rrethrrotullimin e Selitës., TIRANE

Shitje | 282,750 Euro 246,500 Euro | 145 m2 | 3 dhoma

🎁 OKAZION Shitet Ambjent Komercial në Selitë, te Rruga Zallit 💰 246.500 €
📍 Adresa Rruga zallit, 50 metra mbi rrethrrotullimin e Selitës.
👉 Kjo pronë vjen me një kontratë qeraje aktive 3+ vjeçare me hapësirë rinovimi. Qeraja e ambjentit është 1177€ ne muaj.
👉 I gjithë Investimi që kryen qeramarrësi i mbetet ambjentit. Një mundësi e shkëlqyer Investimi në sektorin e Real Estate.


💰 Çmimi 246.500 €.
📏 Sipërfaqe totale 145 m2  (1700€/m2)
🏗️ Lartësia 5 m
🛗 Mundësi e Artë për Duplex (Konvertohet në 290m2)

📉 0% interes ne blerje
🗝️ Çelsat në duar
📋 Me dokumentacion të rregullt (certifikatë pronësie/hipotekë)

🚰 Ujë/Drita 24/24
🚻 Tualet x 1
🛋️ Ambjente x 3 
🌻Verandë x 1

📈 Investoni në një zonë të sigurtë me një rritje të vazhdueshne ekonomike. Vetëm në 2 vitet e fundit çmimet mbi pasuritë e paluajtshme në ketë zonë kanë pasur njê trend në rritjeje prej 15% në vit. 

☑️ Zonë tepër e qetë dhe me ajër të pastër. Pallat I ri dhe ndërtuar sipas standarteve me të larta Europiane të cilësisë
☑️ E ndërlidhur mirë me të gjitha portat hyrëse dhe dalëse të kryeqytetit dhe unazën e madhe.
📌 Në një ndër zonat më te reja dhe atraktive të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të investimeve prane kodrave të Selitës si kodra e diellit apo komplekse banimi avantgarde.
📌 Një zonë me një rrjet rrugor tepër të zhvilluar dhe të favorshëm. 
📌 Vetëm 2 km nga sheshi Shqiponja
📌 18 minuta nga sheshi Skënderbej
📌 1 minute nga unaza e madhe.
📌 Vend tepër strategjik edhe për shkak të transformimit të vazhdueshëm si një ndër pikat me potencial të lartë ekonomik të kryeqytetit në sektorin e real estate. 

📲 Kontaktoni direkt me pronarin e ambjentit ne numrin e tel +355 68 207 7929

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
DYQAN
145 m2
282,750 euro
Me hipotekë
0
3
0
1
0
Përshkrim

🎁 OKAZION Shitet Ambjent Komercial në Selitë, te Rruga Zallit 💰 246.500 €
📍 Adresa Rruga zallit, 50 metra mbi rrethrrotullimin e Selitës.
👉 Kjo pronë vjen me një kontratë qeraje aktive 3+ vjeçare me hapësirë rinovimi. Qeraja e ambjentit është 1177€ ne muaj.
👉 I gjithë Investimi që kryen qeramarrësi i mbetet ambjentit. Një mundësi e shkëlqyer Investimi në sektorin e Real Estate.


💰 Çmimi 246.500 €.
📏 Sipërfaqe totale 145 m2  (1700€/m2)
🏗️ Lartësia 5 m
🛗 Mundësi e Artë për Duplex (Konvertohet në 290m2)

📉 0% interes ne blerje
🗝️ Çelsat në duar
📋 Me dokumentacion të rregullt (certifikatë pronësie/hipotekë)

🚰 Ujë/Drita 24/24
🚻 Tualet x 1
🛋️ Ambjente x 3 
🌻Verandë x 1

📈 Investoni në një zonë të sigurtë me një rritje të vazhdueshne ekonomike. Vetëm në 2 vitet e fundit çmimet mbi pasuritë e paluajtshme në ketë zonë kanë pasur njê trend në rritjeje prej 15% në vit. 

☑️ Zonë tepër e qetë dhe me ajër të pastër. Pallat I ri dhe ndërtuar sipas standarteve me të larta Europiane të cilësisë
☑️ E ndërlidhur mirë me të gjitha portat hyrëse dhe dalëse të kryeqytetit dhe unazën e madhe.
📌 Në një ndër zonat më te reja dhe atraktive të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të investimeve prane kodrave të Selitës si kodra e diellit apo komplekse banimi avantgarde.
📌 Një zonë me një rrjet rrugor tepër të zhvilluar dhe të favorshëm. 
📌 Vetëm 2 km nga sheshi Shqiponja
📌 18 minuta nga sheshi Skënderbej
📌 1 minute nga unaza e madhe.
📌 Vend tepër strategjik edhe për shkak të transformimit të vazhdueshëm si një ndër pikat me potencial të lartë ekonomik të kryeqytetit në sektorin e real estate. 

📲 Kontaktoni direkt me pronarin e ambjentit ne numrin e tel +355 68 207 7929

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

DYQAN

145 m2

282,750 euro

Me hipotekë

0

3

0

0

1

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

76,000 Euro      
60,000 Euro      
1,200,000 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara