Pronar.al    Biznes    Okazion Shitet Biznesi Auto Servis G&S + Kapanon + 5000m2 tokë në Pjezë.

Okazion Shitet Biznesi Auto Servis G&S + Kapanon + 5000m2 tokë në Pjezë.

Rr. Nacionale Plepa-Ndroq kilometri 5, Pjezë, Shijak., DURRES

Shitje | 540,000 Euro | 5000 m2

🎁 Okazion Shitet Biznesi Auto Servis G&S + Kapanon + 5000m2 tokë në Pjezë.
📍 Adresa, Rr. Nacionale Plepa-Ndroq kilometri 5, Pjezë, Shijak.
🚶 100 m nga kompleksi Golden.

💰 Çmimi 540.000 euro
📏 Sipërfaqe e truallit 5000 m2
🗝️ Çelsat në duar
📉 Zero% Interes 

🏗️ Kapanon 330 m2
🏗️ Lartësia Kapanonit 8.20 m 
📋 Me dokumentacion të rregullt në proces legalizimi. 

☑️ Zonë tepër e frekuentuar si një ndër arteriet kryesore të rrugës së kombit, për nga cilësitë natyrore si ajri I pastër, kulinaria dhe freskia e vendit. 
Cilësohet si njê ndër periferitë e qytetit të Durrësit me zhvillim të vazhdueshëm në sektorin e turizmit vendas dhe tê huaj.
📌 Në një ndër zonat më te reja dhe atraktive të qytetit bregdetar në sektorin e real estate dhe hoteleri turizëm, kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë nga qyteti gjithnjë e më shumë në rritje, e bën këtë pronë një investim të sigurtë në kohë. Me nje trend rritjeje vjetore 4.7% të vlerës.
🚗 Një zonë me një rrjet rrugor tepër të zhvilluar dhe të favorshëm për çdo lloj investimi të mundshëm në zonë. 
🚗 Vetëm 31 Km nga Aeroporti Nënë Tereza dhe 35 km nga Tirana.
📌Vetëm 5 km nga Plepat në Durrës, 9 minuta nga Shijaku, 40 minuta nga porti I Durrësit dhe 11 minuta nga autostrada Tiranë Durrës
📌 Vend tepër strategjik edhe për shkak të transformimit të vazhdueshëm si një ndër pikat me potencial të lartë ekonomik për ndërtimin e komplekseve të medha, rezorteve, rezidencave private apo fshatrave turistik.

📱 Kontaktoni drejtpërdrejtë me pronarin e ambjentit +355 69 376 2126

 

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
TRUALL
5000 m2
540,000 euro
Pa hipotekë
0
0
0
1
0
Përshkrim

🎁 Okazion Shitet Biznesi Auto Servis G&S + Kapanon + 5000m2 tokë në Pjezë.
📍 Adresa, Rr. Nacionale Plepa-Ndroq kilometri 5, Pjezë, Shijak.
🚶 100 m nga kompleksi Golden.

💰 Çmimi 540.000 euro
📏 Sipërfaqe e truallit 5000 m2
🗝️ Çelsat në duar
📉 Zero% Interes 

🏗️ Kapanon 330 m2
🏗️ Lartësia Kapanonit 8.20 m 
📋 Me dokumentacion të rregullt në proces legalizimi. 

☑️ Zonë tepër e frekuentuar si një ndër arteriet kryesore të rrugës së kombit, për nga cilësitë natyrore si ajri I pastër, kulinaria dhe freskia e vendit. 
Cilësohet si njê ndër periferitë e qytetit të Durrësit me zhvillim të vazhdueshëm në sektorin e turizmit vendas dhe tê huaj.
📌 Në një ndër zonat më te reja dhe atraktive të qytetit bregdetar në sektorin e real estate dhe hoteleri turizëm, kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë nga qyteti gjithnjë e më shumë në rritje, e bën këtë pronë një investim të sigurtë në kohë. Me nje trend rritjeje vjetore 4.7% të vlerës.
🚗 Një zonë me një rrjet rrugor tepër të zhvilluar dhe të favorshëm për çdo lloj investimi të mundshëm në zonë. 
🚗 Vetëm 31 Km nga Aeroporti Nënë Tereza dhe 35 km nga Tirana.
📌Vetëm 5 km nga Plepat në Durrës, 9 minuta nga Shijaku, 40 minuta nga porti I Durrësit dhe 11 minuta nga autostrada Tiranë Durrës
📌 Vend tepër strategjik edhe për shkak të transformimit të vazhdueshëm si një ndër pikat me potencial të lartë ekonomik për ndërtimin e komplekseve të medha, rezorteve, rezidencave private apo fshatrave turistik.

📱 Kontaktoni drejtpërdrejtë me pronarin e ambjentit +355 69 376 2126

 

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

TRUALL

5000 m2

540,000 euro

Pa hipotekë

0

0

0

0

1

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

500 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara