Pronar.al    Biznes    🎁 Pronë EKSKLUZIVE në zonën A të kryeqytetit te Rruga e Kavajës për Qera dhe Shitje

🎁 Pronë EKSKLUZIVE në zonën A të kryeqytetit te Rruga e Kavajës për Qera dhe Shitje

Rr. e Kavajës 128/1 , TIRANE

Qera | 19,670 Euro | 2000 m2

🎁 Pronë EKSKLUZIVE në zonën A të kryeqytetit te Rruga e Kavajes.
💷 Investoni të sigurtë për të ardhmen me një pozicion strategjik në rrugën kryesore të Kavajës & midis dy unazave të Tiranës.
🏙 I gjithë qyteti në dorën tuaj.
📉 Zero përqind interes

📍 Adresa: Rr. e Kavajës 128/1 . Vetëm 1.2 km nga sheshi Skënderbej
👉 Shiten ose Jepen me qera Ambjente biznesi buzë Rrugës Kryesore të Kavajës, pallati në krah të qendrës Globe.

💰 Çmimet e Qerasë për çdo kat:
      Kati - 1  Garazh/Parking 
      Sip 690 m2. 5 euro/m2 me dritare dhe shkallë që dalin në rrugën e Kavajës.

💰 Kati Përdhe 404 m2 (por mund të ndahet 137 m2.) 20 euro/m2 (lartësia 4.6 metra).

💰 Kati Parë 452 m2. 10 eur m2

💰 Kati Dytë 452 m2. 8 eur m2

👍 Të gjitha ambjentet që nga Parkingu e deri në katin e dytë lidhen me ashensor privat dhe shkallë të përbashkëta dhe kanë dalje direkt në Rrugën e Kavajës. 
👍 Ideale për zyra qëndrore të kompanive Shqiptare dhe të huaja që kërkojnë vendin më të përshtatshëm me përmasa të tilla për aktivitetin e tyre pranë qendrës.
📌 Si një njësi unike e ndërlidhur fort mirë me vetveten, e gjithë prona është e përshtatshme për një sër aktivitetesh ekonomike VIP në kryeqytet si:

❇️  Spital Privat
❇️  Hotel 
❇️  Bankë
❇️  Shkollë Private
❇️  Kopësht Fëmijësh
❇️  Qendër Gjuhësh
❇️  Universitet Privat
❇️  Showroom
❇️  Call center

🎯 Vend tepër strategjik si një ndër portat hyrëse apo dalëse të qendrës së Tiranës. 
      I lakmuar për shkak të fluksit të lartë të popullsisë në zonë. 

📱 Për më shumë informacion kontaktoni drejtpërdrejtë  me zyrën e shitjeve në +355 69 421 2746

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
DYQAN
2000 m2
19,670 euro
Me hipotekë
4
0
0
14
2
Përshkrim

🎁 Pronë EKSKLUZIVE në zonën A të kryeqytetit te Rruga e Kavajes.
💷 Investoni të sigurtë për të ardhmen me një pozicion strategjik në rrugën kryesore të Kavajës & midis dy unazave të Tiranës.
🏙 I gjithë qyteti në dorën tuaj.
📉 Zero përqind interes

📍 Adresa: Rr. e Kavajës 128/1 . Vetëm 1.2 km nga sheshi Skënderbej
👉 Shiten ose Jepen me qera Ambjente biznesi buzë Rrugës Kryesore të Kavajës, pallati në krah të qendrës Globe.

💰 Çmimet e Qerasë për çdo kat:
      Kati - 1  Garazh/Parking 
      Sip 690 m2. 5 euro/m2 me dritare dhe shkallë që dalin në rrugën e Kavajës.

💰 Kati Përdhe 404 m2 (por mund të ndahet 137 m2.) 20 euro/m2 (lartësia 4.6 metra).

💰 Kati Parë 452 m2. 10 eur m2

💰 Kati Dytë 452 m2. 8 eur m2

👍 Të gjitha ambjentet që nga Parkingu e deri në katin e dytë lidhen me ashensor privat dhe shkallë të përbashkëta dhe kanë dalje direkt në Rrugën e Kavajës. 
👍 Ideale për zyra qëndrore të kompanive Shqiptare dhe të huaja që kërkojnë vendin më të përshtatshëm me përmasa të tilla për aktivitetin e tyre pranë qendrës.
📌 Si një njësi unike e ndërlidhur fort mirë me vetveten, e gjithë prona është e përshtatshme për një sër aktivitetesh ekonomike VIP në kryeqytet si:

❇️  Spital Privat
❇️  Hotel 
❇️  Bankë
❇️  Shkollë Private
❇️  Kopësht Fëmijësh
❇️  Qendër Gjuhësh
❇️  Universitet Privat
❇️  Showroom
❇️  Call center

🎯 Vend tepër strategjik si një ndër portat hyrëse apo dalëse të qendrës së Tiranës. 
      I lakmuar për shkak të fluksit të lartë të popullsisë në zonë. 

📱 Për më shumë informacion kontaktoni drejtpërdrejtë  me zyrën e shitjeve në +355 69 421 2746

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

DYQAN

2000 m2

19,670 euro

Me hipotekë

4

0

0

0

14

2Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

30,000 Euro      
412,000 Euro      
244,200 Euro      
328,000 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara