Pronar.al    Biznes    🎁 Okazion Shitet 2000m2 Tokë në Fushë Krujë, në zonë industriale pranë rrugës Kombëtare Durrës-Shkodër.

🎁 Okazion Shitet 2000m2 Tokë në Fushë Krujë, në zonë industriale pranë rrugës Kombëtare Durrës-Shkodër.

Rr. Kombëtare Durrës-Shkodër Rruga Bardhi, Fshati Hasan., TIRANE

Shitje | 86,000 Euro | 2000 m2

🎁 Okazion Shitet 2000m2 Tokë në Fushë Krujë, në zonë industriale pranë rrugës Kombëtare Durrës-Shkodër.
🗺️ Rruga Bardhi, Fshati  Hasan, rrugë e shtruar me asfalt deri në vend. 
📉 Zero% Interes 
📍 Adresa, Rr. Kombëtare Durrës-Shkodër Rruga Bardhi, Fshati  Hasan.
🚶 150 m nga Rr. Kombëtare 

💰 Çmimi 86.000 euro 
📏 Sipërfaqe e truallit 2000 m2
💲 Çmimi 43€/m2

🏗️ Mundësi ndërtimi për fabrika të industrisë së lehtë.
📋 Me dokumentacion të rregullt.

☑️ Zonë tepër e frekuentuar si një ndër arteriet kryesore të rrugës së kombit, për nga cilësitë natyrore si ajri I pastër, kulinaria dhe freskia e vendit. 
☑️ E përshtatshme per industri të lehtë, Depo farmaceutike, Fasoneri, Magazinë, Kapanon, Spital Privat, Klinikë, fabrikë industriale etj. 

☑️ Cilësohet si njê ndër periferitë me zhvillim të vazhdueshëm në sektorin e turizmit vendas dhe tê huaj në qytetin mesjetar të Krujës.

📌 Në një ndër zonat më të reja dhe atraktive në sektorin e industrisë se lehtë dhe hoteleri turizëm, kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë nga Veriu dhe Jugu, si arteria kryesore e kombit, gjithnjë e më shumë në rritje, e bën këtë pronë një investim të sigurtë në kohë. Me një trend rritjeje vjetore 1.7% të vlerës ështê Investimi më I mirë për kompani që janë në kërkim të një hapësire të tillë zhvillimi.
🚗 Një zonë e qetë me një rrjet rrugor tepër të zhvilluar dhe të favorshëm për çdo lloj investimi të mundshëm në zonë. 
🚗 Vetëm 9 Km nga Aeroporti Nënë Tereza , 21 km nga Tirana dhe 39 kilometra nga Durresi.
🚗 Vetëm 29 minuta nga Shijaku, 43 minuta nga porti I Durrësit dhe 16 minuta nga autostrada Tiranë Durrës
📌 Vend tepër strategjik si një ndër pikat me potencial të lartë ekonomik të industrisë se lehtë. 

📱 Kontaktoni drejtpërdrejtë me pronarin +355 68 463 3000

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
TRUALL
2000 m2
86,000 euro
Me hipotekë
0
0
0
0
0
Përshkrim

🎁 Okazion Shitet 2000m2 Tokë në Fushë Krujë, në zonë industriale pranë rrugës Kombëtare Durrës-Shkodër.
🗺️ Rruga Bardhi, Fshati  Hasan, rrugë e shtruar me asfalt deri në vend. 
📉 Zero% Interes 
📍 Adresa, Rr. Kombëtare Durrës-Shkodër Rruga Bardhi, Fshati  Hasan.
🚶 150 m nga Rr. Kombëtare 

💰 Çmimi 86.000 euro 
📏 Sipërfaqe e truallit 2000 m2
💲 Çmimi 43€/m2

🏗️ Mundësi ndërtimi për fabrika të industrisë së lehtë.
📋 Me dokumentacion të rregullt.

☑️ Zonë tepër e frekuentuar si një ndër arteriet kryesore të rrugës së kombit, për nga cilësitë natyrore si ajri I pastër, kulinaria dhe freskia e vendit. 
☑️ E përshtatshme per industri të lehtë, Depo farmaceutike, Fasoneri, Magazinë, Kapanon, Spital Privat, Klinikë, fabrikë industriale etj. 

☑️ Cilësohet si njê ndër periferitë me zhvillim të vazhdueshëm në sektorin e turizmit vendas dhe tê huaj në qytetin mesjetar të Krujës.

📌 Në një ndër zonat më të reja dhe atraktive në sektorin e industrisë se lehtë dhe hoteleri turizëm, kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë nga Veriu dhe Jugu, si arteria kryesore e kombit, gjithnjë e më shumë në rritje, e bën këtë pronë një investim të sigurtë në kohë. Me një trend rritjeje vjetore 1.7% të vlerës ështê Investimi më I mirë për kompani që janë në kërkim të një hapësire të tillë zhvillimi.
🚗 Një zonë e qetë me një rrjet rrugor tepër të zhvilluar dhe të favorshëm për çdo lloj investimi të mundshëm në zonë. 
🚗 Vetëm 9 Km nga Aeroporti Nënë Tereza , 21 km nga Tirana dhe 39 kilometra nga Durresi.
🚗 Vetëm 29 minuta nga Shijaku, 43 minuta nga porti I Durrësit dhe 16 minuta nga autostrada Tiranë Durrës
📌 Vend tepër strategjik si një ndër pikat me potencial të lartë ekonomik të industrisë se lehtë. 

📱 Kontaktoni drejtpërdrejtë me pronarin +355 68 463 3000

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

TRUALL

2000 m2

86,000 euro

Me hipotekë

0

0

0

0

0

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

1,500 Euro      
2,500 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara