Pronar.al    Biznes    💥OKAZION Shitet 7500 m2 Tokë në Prush, Tiranë

💥OKAZION Shitet 7500 m2 Tokë në Prush, Tiranë

Prush, pranë Restorant Mangall, Tiranë, TIRANE

Shitje | 412,000 Euro | 7500 m2

💥OKAZION Shitet 7500 m2 Tokë në Prush, Tiranë 
📌Adresa Prush, pranë Restorant Mangall, Tiranë
👉 Toka ndodhet buzë rruge. E shtruar Deri në vend, vetëm 1 km nga Rruga e vjetër kombëtare Tiranë - Ndroq - Durrës. 
📍Me një vendodhje strategjike në një zonë industriale me zhvillim të vazhdueshëm ekonomik. 

📏 Sipërfaqe e tokës 7500m2
💰 Çmimi  412.000 euro 
📋 Me dokumentacion të rregullt (hipotekë)
📉 Zero% Interes

🏡 Toka është e pozicionuar larg zhurmës dhe pluhurave me nje hapësirë te konsiderueshme që veshtirë se gjehet në zonë me këto permasa në buzë të rrugës.
🌳Tokë tepër pjellore dhe e përshtatshme për sera për kultivimin e agrumeve apo Fruta perimeve të ndryshme. Klimë tepër e favorshme
☑️ Toka është e përshtatshme për një sër aktivitetesh të ndryshme si magazinim inertesh, materiale ndërtimi, stallë bagëtish, Kapanone me linja prodhimi. 

👉 Në zonë do të gjeni te githa shërbimet e nevojshme si:
☑️ Supermarket 
☑️ Bar
☑️ Restaurant 
☑️ Materiale Ndërtimi
☑️ Farmaci
☑️ Qendër shëndetsore
☑️ Zonë tepër e frekuentuar me potential të lartë ekonomik


📱 Kontaktoni drejtpërdrejtë me pronarin e tokes +355695743829

 

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
TRUALL
7500 m2
412,000 euro
Me hipotekë
0
0
0
0
0
Përshkrim

💥OKAZION Shitet 7500 m2 Tokë në Prush, Tiranë 
📌Adresa Prush, pranë Restorant Mangall, Tiranë
👉 Toka ndodhet buzë rruge. E shtruar Deri në vend, vetëm 1 km nga Rruga e vjetër kombëtare Tiranë - Ndroq - Durrës. 
📍Me një vendodhje strategjike në një zonë industriale me zhvillim të vazhdueshëm ekonomik. 

📏 Sipërfaqe e tokës 7500m2
💰 Çmimi  412.000 euro 
📋 Me dokumentacion të rregullt (hipotekë)
📉 Zero% Interes

🏡 Toka është e pozicionuar larg zhurmës dhe pluhurave me nje hapësirë te konsiderueshme që veshtirë se gjehet në zonë me këto permasa në buzë të rrugës.
🌳Tokë tepër pjellore dhe e përshtatshme për sera për kultivimin e agrumeve apo Fruta perimeve të ndryshme. Klimë tepër e favorshme
☑️ Toka është e përshtatshme për një sër aktivitetesh të ndryshme si magazinim inertesh, materiale ndërtimi, stallë bagëtish, Kapanone me linja prodhimi. 

👉 Në zonë do të gjeni te githa shërbimet e nevojshme si:
☑️ Supermarket 
☑️ Bar
☑️ Restaurant 
☑️ Materiale Ndërtimi
☑️ Farmaci
☑️ Qendër shëndetsore
☑️ Zonë tepër e frekuentuar me potential të lartë ekonomik


📱 Kontaktoni drejtpërdrejtë me pronarin e tokes +355695743829

 

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

TRUALL

7500 m2

412,000 euro

Me hipotekë

0

0

0

0

0

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara