Pronar.al    Biznes    💥 Okazion, jepet me Qera Apartment për ambiente zyrash te Rruga Bardhyl.

💥 Okazion, jepet me Qera Apartment për ambiente zyrash te Rruga Bardhyl.

Rruga Bardhyl, pallati Progeen shpk, shkalla 1, kati 3, Ap.nr.8, TIRANE

Qera | 550 Euro | 82 m2 | 0 dhoma

💥 Okazion, jepet me Qera Apartment për ambiente zyrash te Rruga Bardhyl.
📍 Adresa Rruga Bardhyl, pallati Progeen shpk, shkalla 1, kati 3, Ap.nr.8

💰 Vlera e qerasë: 550 euro/muaj.
📉 0% Interes
📐 Sipërfaqe totale 82 m2
📐 Sipërfaqe të brendshme:72 m2 planimetri të rregullt pa ndarje. Kjo lehteson shfrytëzimin e hapësirës dhe ndarjes sipas nevojës tuaj.

🚻 Tualet x1 
🌃 Ballkon x1
💎 Rifinitura cilësore
🧱 Fasadë të ventiluar, realizuar me pllaka guri dhe mermeri
🅿️ Mundësi parkimi; dy kate nëntokësore.

📃 Apartament me strukturë 1+1, ofrohet me qira për ambiente zyrash si:

☑️ Klinikë shëndetësore/dentare
☑️ Noteri
☑️ Kontabilist
☑️ Kompani, shoqata, etj. 

👉 Prona ndodhet në katin e 3-t të një pallati me 6 kate, përfunduar rreth vitit 2020, e që kryesisht shërben për ambjente shërbimi të ndryshme. 
📌 Në një ndër zonat më tërheqëse të kryeqytetit në krah të Qëndrës Spitalore Universitare Nënë Tereza. 
🏛️ Ambjentet e brendshme të pronës kanë dalje në fasadën Lindore të pallatit dhe janë plot ndriçim.

📱 Për më shumë informacion kontaktoni drejtpërdrejtë me pronarin e Ambjentit në numrin +355675437206

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Soxhiorno
Tualete
Ballkone
Biznes
1+1
82 m2
550 euro
Me hipotekë
3
0
0
1
1
1
Përshkrim

💥 Okazion, jepet me Qera Apartment për ambiente zyrash te Rruga Bardhyl.
📍 Adresa Rruga Bardhyl, pallati Progeen shpk, shkalla 1, kati 3, Ap.nr.8

💰 Vlera e qerasë: 550 euro/muaj.
📉 0% Interes
📐 Sipërfaqe totale 82 m2
📐 Sipërfaqe të brendshme:72 m2 planimetri të rregullt pa ndarje. Kjo lehteson shfrytëzimin e hapësirës dhe ndarjes sipas nevojës tuaj.

🚻 Tualet x1 
🌃 Ballkon x1
💎 Rifinitura cilësore
🧱 Fasadë të ventiluar, realizuar me pllaka guri dhe mermeri
🅿️ Mundësi parkimi; dy kate nëntokësore.

📃 Apartament me strukturë 1+1, ofrohet me qira për ambiente zyrash si:

☑️ Klinikë shëndetësore/dentare
☑️ Noteri
☑️ Kontabilist
☑️ Kompani, shoqata, etj. 

👉 Prona ndodhet në katin e 3-t të një pallati me 6 kate, përfunduar rreth vitit 2020, e që kryesisht shërben për ambjente shërbimi të ndryshme. 
📌 Në një ndër zonat më tërheqëse të kryeqytetit në krah të Qëndrës Spitalore Universitare Nënë Tereza. 
🏛️ Ambjentet e brendshme të pronës kanë dalje në fasadën Lindore të pallatit dhe janë plot ndriçim.

📱 Për më shumë informacion kontaktoni drejtpërdrejtë me pronarin e Ambjentit në numrin +355675437206

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

1+1

82 m2

550 euro

Me hipotekë

3

0

0

1

1

1Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

97,000 Euro      
60,000 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara