Pronar.al    Biznes    🎁 OKAZION Shitet ambjent biznesi + objekt 3 katësh pranë sanatoriumit 500.000 euro

🎁 OKAZION Shitet ambjent biznesi + objekt 3 katësh pranë sanatoriumit 500.000 euro

Rr. Shefqet Ndroqi (pranë Gjimnazit Sandër Prosi.), TIRANE

Shitje | 500,000 Euro | 1200 m2 | 1 dhoma

🎁 OKAZION Shitet ambjent biznesi + objekt 3 katësh pranë sanatoriumit 500.000 euro 
📍 Adresa, Rr. Shefqet Ndroqi (pranë Gjimnazit Sandër Prosi.)

💰 Çmimi 500.000 euro 
🗝️ Çelsat në duar
📉 0% interes 

👉 Prona përbëhet nga dy objekte siç shihen në Virtual tour. 
☑️ Objekti I parë është biznes aktiv bar/kafe pranë gjimnazit me dy kate dhe tavolina në oborr. 
☑️ Objekti tjetër është ndërtesë karabina e përshtatshme për çdo rimodelim dhe me mundësi shtese deri në 7 kate. 

📏 Sipërfaqe totale Truallit 500m2
☑️ Kati përdhe sip.banimi 300m2
☑️ Kati I parë sip.banimi 300m2
☑️ Kati I dytë sip.banimi 300m2
☑️ Kati I tretë (terrace) sip.banimi 300m2

🚰 Ujë/Drita 24/24
🚻 Tualet po
💫 Ballkone po
💤 Dhoma gjumi po
🛋️ Living po
🌻Verandë po
🅿️ Parking po
🏗️ Lartësia 2.5 - 4.50 m

☑️ Zonë tepër e qetë dhe me ajër të pastër.
☑️ Pronë e përshtatshme për hotel apo Restorant por Jo vetëm. 
☑️ E ndërlidhur mirë me të gjitha portat hyrëse dhe dalëse të kryeqytetit dhe unazën e madhe.

📌 Në një ndër zonat më te reja dhe atraktive të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të investimeve pranë liqenit të farkës dhe rrethina.
📌 Një zonë me një rrjet rrugor tepër të zhvilluar dhe të favorshëm. 
📌 Vetëm 5 km nga sheshi Shiqponja
📌 16 minuta nga sheshi Skënderbej
📌 4 minuta nga unaza e madhe.
📌 Vend tepër strategjik edhe për shkak të transformimit të vazhdueshëm si një ndër pikat me potencial të lartë ekonomik të kryeqytetit në sektorin e real estate.

📲 Kontaktoni direkt me pronarin në +355682239536

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Soxhiorno
Tualete
Ballkone
Biznes
VILë
1200 m2
500,000 euro
Pa hipotekë
4
1
1
1
3
0
Përshkrim

🎁 OKAZION Shitet ambjent biznesi + objekt 3 katësh pranë sanatoriumit 500.000 euro 
📍 Adresa, Rr. Shefqet Ndroqi (pranë Gjimnazit Sandër Prosi.)

💰 Çmimi 500.000 euro 
🗝️ Çelsat në duar
📉 0% interes 

👉 Prona përbëhet nga dy objekte siç shihen në Virtual tour. 
☑️ Objekti I parë është biznes aktiv bar/kafe pranë gjimnazit me dy kate dhe tavolina në oborr. 
☑️ Objekti tjetër është ndërtesë karabina e përshtatshme për çdo rimodelim dhe me mundësi shtese deri në 7 kate. 

📏 Sipërfaqe totale Truallit 500m2
☑️ Kati përdhe sip.banimi 300m2
☑️ Kati I parë sip.banimi 300m2
☑️ Kati I dytë sip.banimi 300m2
☑️ Kati I tretë (terrace) sip.banimi 300m2

🚰 Ujë/Drita 24/24
🚻 Tualet po
💫 Ballkone po
💤 Dhoma gjumi po
🛋️ Living po
🌻Verandë po
🅿️ Parking po
🏗️ Lartësia 2.5 - 4.50 m

☑️ Zonë tepër e qetë dhe me ajër të pastër.
☑️ Pronë e përshtatshme për hotel apo Restorant por Jo vetëm. 
☑️ E ndërlidhur mirë me të gjitha portat hyrëse dhe dalëse të kryeqytetit dhe unazën e madhe.

📌 Në një ndër zonat më te reja dhe atraktive të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të investimeve pranë liqenit të farkës dhe rrethina.
📌 Një zonë me një rrjet rrugor tepër të zhvilluar dhe të favorshëm. 
📌 Vetëm 5 km nga sheshi Shiqponja
📌 16 minuta nga sheshi Skënderbej
📌 4 minuta nga unaza e madhe.
📌 Vend tepër strategjik edhe për shkak të transformimit të vazhdueshëm si një ndër pikat me potencial të lartë ekonomik të kryeqytetit në sektorin e real estate.

📲 Kontaktoni direkt me pronarin në +355682239536

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

VILë

1200 m2

500,000 euro

Pa hipotekë

4

1

1

1

3

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara