Pronar.al    Biznes    🎁 OKAZION Jepet me Qera ambjent komercial 60 m2 te Rruga Myslym Shyri, pranë Poliklinikës nr.5

🎁 OKAZION Jepet me Qera ambjent komercial 60 m2 te Rruga Myslym Shyri, pranë Poliklinikës nr.5

Rruga Myslym Shyri, Rrugica Islam Alla, pranë Poliklikës nr.5, TIRANE

Qera | 40,000 Lek | 60 m2 | 1 dhoma

🎁 OKAZION Jepet me Qera ambjent komercial 60 m2 te Rruga Myslym Shyri, pranë Poliklinikës nr.5
📍 Adresa Rruga Myslym Shyri, Rrugica Islam Alla, pranë Poliklikës nr.5

💰 40.000 Lek
📏 Sipërfaqe 60 m2
📉 0% interes në qera

👍 Një ndër zonat më të preferuara të kryeqytetit si për banim po ashtu edhe për biznes.
🎥 Pallati është i survejuar me kamera sigurie.
❇️ Kati 2
❇️ Me Ashensor
🛋️ Klinikë/Zyra/Salla x 1
🛋️ Dhoma e pritjeve x 1
🚰 Ujë/Drita 24/24
🚻 Tualet x 1
🌬 Ajër i kondicionuar në çdo ambjent
🪟 Dritare plastike me gaz argon, insonorizim perfekt.

👍 Ambjenti ka funksionuar si kurse arti për fëmijë. Vend tepër strategjik dhe komod për tu lidhur me sheshin Skenderbej, Rrugen e Kavajes, rrugën Myslym Shyri, unazën e vogël dhe Bllokun. 
👍 Pranë ambjentit në zonë do te gjeni gjithcka ju nevojitet si Bar-Restorant, Super Market, Hotel, Boutique për meshkuj dhe femra, Klinikë shëndetsore, Klinikë Dentare, Agjenci udhëtimesh, Rrobaqepsi,Servis Elektronikesh, Pikë Karburanti, Markatë Peshku, Treg Fruta Perime.
👍 Midis rrugës së Kavajës dhe rrugës Myslym Shyri, në buzë të rrugës Islam Alla, do të keni një fluks të garantuar se zona konsiderohet si një ndër arteriet kryesore të kryeqytetit.
📈 Poziciononi biznesin tuaj në një nga zonat më aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë dhe komod.

👍Ambjenti komercial gjithashtu është I përshtatshëm për njê seri aktivitetesh të nevojshme në zonë:
☑️ Klinikë
☑️ Trajtime Estetike
☑️ Noteri
☑️ Avokati
☑️ Zyra për Biznese të ndryshme
☑️ Studio Dizajni
☑️ Back Office Agjenci Udhëtimesh
☑️ Klinike Dentare
☑️ Servis (Elektronikesh)
☑️ Call Center
☑️ Studio Make-up

📲 Për më shumë informacion kontaktoni direkt me pronarin e Ambjentit +355688605975 

 

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Soxhiorno
Tualete
Ballkone
Biznes
1+1
60 m2
40,000 lek
Me hipotekë
2
1
0
1
1
0
Përshkrim

🎁 OKAZION Jepet me Qera ambjent komercial 60 m2 te Rruga Myslym Shyri, pranë Poliklinikës nr.5
📍 Adresa Rruga Myslym Shyri, Rrugica Islam Alla, pranë Poliklikës nr.5

💰 40.000 Lek
📏 Sipërfaqe 60 m2
📉 0% interes në qera

👍 Një ndër zonat më të preferuara të kryeqytetit si për banim po ashtu edhe për biznes.
🎥 Pallati është i survejuar me kamera sigurie.
❇️ Kati 2
❇️ Me Ashensor
🛋️ Klinikë/Zyra/Salla x 1
🛋️ Dhoma e pritjeve x 1
🚰 Ujë/Drita 24/24
🚻 Tualet x 1
🌬 Ajër i kondicionuar në çdo ambjent
🪟 Dritare plastike me gaz argon, insonorizim perfekt.

👍 Ambjenti ka funksionuar si kurse arti për fëmijë. Vend tepër strategjik dhe komod për tu lidhur me sheshin Skenderbej, Rrugen e Kavajes, rrugën Myslym Shyri, unazën e vogël dhe Bllokun. 
👍 Pranë ambjentit në zonë do te gjeni gjithcka ju nevojitet si Bar-Restorant, Super Market, Hotel, Boutique për meshkuj dhe femra, Klinikë shëndetsore, Klinikë Dentare, Agjenci udhëtimesh, Rrobaqepsi,Servis Elektronikesh, Pikë Karburanti, Markatë Peshku, Treg Fruta Perime.
👍 Midis rrugës së Kavajës dhe rrugës Myslym Shyri, në buzë të rrugës Islam Alla, do të keni një fluks të garantuar se zona konsiderohet si një ndër arteriet kryesore të kryeqytetit.
📈 Poziciononi biznesin tuaj në një nga zonat më aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë dhe komod.

👍Ambjenti komercial gjithashtu është I përshtatshëm për njê seri aktivitetesh të nevojshme në zonë:
☑️ Klinikë
☑️ Trajtime Estetike
☑️ Noteri
☑️ Avokati
☑️ Zyra për Biznese të ndryshme
☑️ Studio Dizajni
☑️ Back Office Agjenci Udhëtimesh
☑️ Klinike Dentare
☑️ Servis (Elektronikesh)
☑️ Call Center
☑️ Studio Make-up

📲 Për më shumë informacion kontaktoni direkt me pronarin e Ambjentit +355688605975 

 

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

1+1

60 m2

40,000 lek

Me hipotekë

2

1

0

1

1

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara