Pronar.al    Biznes    🎁 OKAZION shitet Ambjent Komercial 216.5m2 pranë Ambasadës Amerikane.

🎁 OKAZION shitet Ambjent Komercial 216.5m2 pranë Ambasadës Amerikane.

Rr.Stavro Vinjau, Njësia Zero, Kati 0 (tek pallati ish Federates Shqiptare të Futbollit), TIRANE

Shitje | 649,500 Euro | 216 m2 | 0 dhoma

🎁 OKAZION shitet Ambjent Komercial 216.5m2 pranë Ambasadës Amerikane.

📏 Sipërfaqé 216.5 m2(+18 m2 verandë/hapësirë para dyqanit.)
📍 Adresa Rr.Stavro Vinjau, Njësia Zero, Kati 0 (tek pallati ish Federates Shqiptare të Futbollit)
🫴 Konsultojeni ambjentin në 360 gradë me familiarët apo kolegët tuaj

💰 Çmimi 649,500€ 
💰 Çmimi për m2 3000€
📉 0% interes 

ℹ️ Me certifikatë pronësie
ℹ️ Ndërtim vitit 2000 
ℹ️ Open space (momentalisht e ndarë me gipse)
ℹ️ Investim I sigurtë, aktualisht në gjendje qeraje me kontrate të rinovueshme.

🏗️ Lartësia 4m
🚰 Ujë/Drita 24/24
🚻 Tualet x 2
🚪Dyer x 2 (dalje para dhe mbrapa pallatit nga hyrja e banorëve)

👉 Ambjenti ndodhet në një vend tepër strategjik përshkak të institucioneve të rëndësishme akademike dhe diplomatike në zonë.
📍 Zonë tepër e populluar dhe shumë të sigurtë.
📹 E monitoruar me kamera sigurie 24 orë në 24 dhe e konsideruar si zonë nën mbrojtje të lartë nga personeli I ambasadës Amerikane.
🚛 Hyrja me makine apo për efekte ngarkim shkarkimi mallrash kryhet nëpërmjet një leje të posaçme.

✅ Ambjenti komercial është I përshtatshëm për njê seri aktivitetesh të nevojshme në zonë
☑️ Restorant
☑️ Market
☑️ Farmaci
☑️ Klinikë Estetike
☑️ Paruker/Sallon bukurie
☑️ Kurse private / gjuhë të huaja / pikturë/ art
☑️ Servis Elektronikesh
☑️ Boutique
☑️ Ushqimore
☑️ Enotekë

📈 Investoni në një nga vendet më aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshme ekonomike.

📞 Kontaktoni direkt me pronarin e ambjentit +355 69 219 9992

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
DYQAN
216 m2
649,500 euro
Me hipotekë
0
0
1
2
1
Përshkrim

🎁 OKAZION shitet Ambjent Komercial 216.5m2 pranë Ambasadës Amerikane.

📏 Sipërfaqé 216.5 m2(+18 m2 verandë/hapësirë para dyqanit.)
📍 Adresa Rr.Stavro Vinjau, Njësia Zero, Kati 0 (tek pallati ish Federates Shqiptare të Futbollit)
🫴 Konsultojeni ambjentin në 360 gradë me familiarët apo kolegët tuaj

💰 Çmimi 649,500€ 
💰 Çmimi për m2 3000€
📉 0% interes 

ℹ️ Me certifikatë pronësie
ℹ️ Ndërtim vitit 2000 
ℹ️ Open space (momentalisht e ndarë me gipse)
ℹ️ Investim I sigurtë, aktualisht në gjendje qeraje me kontrate të rinovueshme.

🏗️ Lartësia 4m
🚰 Ujë/Drita 24/24
🚻 Tualet x 2
🚪Dyer x 2 (dalje para dhe mbrapa pallatit nga hyrja e banorëve)

👉 Ambjenti ndodhet në një vend tepër strategjik përshkak të institucioneve të rëndësishme akademike dhe diplomatike në zonë.
📍 Zonë tepër e populluar dhe shumë të sigurtë.
📹 E monitoruar me kamera sigurie 24 orë në 24 dhe e konsideruar si zonë nën mbrojtje të lartë nga personeli I ambasadës Amerikane.
🚛 Hyrja me makine apo për efekte ngarkim shkarkimi mallrash kryhet nëpërmjet një leje të posaçme.

✅ Ambjenti komercial është I përshtatshëm për njê seri aktivitetesh të nevojshme në zonë
☑️ Restorant
☑️ Market
☑️ Farmaci
☑️ Klinikë Estetike
☑️ Paruker/Sallon bukurie
☑️ Kurse private / gjuhë të huaja / pikturë/ art
☑️ Servis Elektronikesh
☑️ Boutique
☑️ Ushqimore
☑️ Enotekë

📈 Investoni në një nga vendet më aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshme ekonomike.

📞 Kontaktoni direkt me pronarin e ambjentit +355 69 219 9992

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

DYQAN

216 m2

649,500 euro

Me hipotekë

0

0

1

0

2

1Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

1,200 Euro      
150,000 Euro      
387,000 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara