Pronar.al    Apartament    🎁 OKAZION Shitet Apartament 70 m2 te Rezidenca Urban Gate , Kashar

🎁 OKAZION Shitet Apartament 70 m2 te Rezidenca Urban Gate , Kashar

Boulevardi Kashar, Rezidenca Urban Gate, TIRANE

Shitje | 80,000 Euro | 70 m2 | 1 dhoma

🎁 OKAZION Shitet Apartament 70 m2 te Rezidenca Urban Gate , Kashar
📍 Adresa Boulevardi Kashar, Rezidenca Urban Gate

📏 Sipërfaqe e apartamentit 70 m2
💰 Çmimi 80.000 €
📉 0% interes në blerje duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronarin e apartamentit në numrin +355673817845

☑️ Ambjenti aktualisht është në gjendje të përfunduar në tullelë (karabina) sikurse shihet në Virtual Tour.

📌 Punimet e Kompleksit janë në një fazë punimesh finale dhe pritet të mbarojnë për 1 vit. I pozicionuar në një nga lagjet më të kërkuara të Tiranës, me plan aktiv zhvillimi dhe një nga më të frekuentuarat. Kompleksi është bashkëkohor me një sipërfaqe të konsiderueshme, duke ofruar të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë të sigurtë dhe plot cilësi. 

❇️ Kati 4
❇️ Me Ashensor
❇️ Sistem Sigurie 24/24
❇️ Mundësi Parkimi nën tokë 

🏘️ Organizohet me këto shërbime dhe hapësira. 
🛋️ Living x 1
🛋️ Kuzhinë x 1
🛋️ Dhomë Gjumi x 1
🚻 Tualet x 1
🌅 Ballkon x 1

📈 Investoni në një nga zonat më aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshme ekonomike.
✅  Në zonë do të gjeni një seri shërbimesh të nevojshme si:
☑️ Super Market
☑️ Banke
☑️ Fruta perime
☑️ Postë dhe telegram 
☑️ Farmaci
☑️ Klinikë Estetike 
☑️ Parukeri/Sallon bukurie
☑️ Noter
☑️ Servis Elektronikesh
☑️ Boutique 
☑️ Kopësht 
☑️ Restorant/Bar
📌 Vetëm 200 metra nga unaza e madhe e Tiranës.

📞 Bëjeni tuajin këtë Apartament me zero % interes duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronarin e apartamentit në +355673817845

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Soxhiorno
Tualete
Ballkone
Apartament
1+1
70 m2
80,000 euro
Pa hipotekë
4
1
1
1
1
1
Përshkrim

🎁 OKAZION Shitet Apartament 70 m2 te Rezidenca Urban Gate , Kashar
📍 Adresa Boulevardi Kashar, Rezidenca Urban Gate

📏 Sipërfaqe e apartamentit 70 m2
💰 Çmimi 80.000 €
📉 0% interes në blerje duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronarin e apartamentit në numrin +355673817845

☑️ Ambjenti aktualisht është në gjendje të përfunduar në tullelë (karabina) sikurse shihet në Virtual Tour.

📌 Punimet e Kompleksit janë në një fazë punimesh finale dhe pritet të mbarojnë për 1 vit. I pozicionuar në një nga lagjet më të kërkuara të Tiranës, me plan aktiv zhvillimi dhe një nga më të frekuentuarat. Kompleksi është bashkëkohor me një sipërfaqe të konsiderueshme, duke ofruar të gjitha shërbimet e nevojshme për një jetesë të sigurtë dhe plot cilësi. 

❇️ Kati 4
❇️ Me Ashensor
❇️ Sistem Sigurie 24/24
❇️ Mundësi Parkimi nën tokë 

🏘️ Organizohet me këto shërbime dhe hapësira. 
🛋️ Living x 1
🛋️ Kuzhinë x 1
🛋️ Dhomë Gjumi x 1
🚻 Tualet x 1
🌅 Ballkon x 1

📈 Investoni në një nga zonat më aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshme ekonomike.
✅  Në zonë do të gjeni një seri shërbimesh të nevojshme si:
☑️ Super Market
☑️ Banke
☑️ Fruta perime
☑️ Postë dhe telegram 
☑️ Farmaci
☑️ Klinikë Estetike 
☑️ Parukeri/Sallon bukurie
☑️ Noter
☑️ Servis Elektronikesh
☑️ Boutique 
☑️ Kopësht 
☑️ Restorant/Bar
📌 Vetëm 200 metra nga unaza e madhe e Tiranës.

📞 Bëjeni tuajin këtë Apartament me zero % interes duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronarin e apartamentit në +355673817845

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Apartament

1+1

70 m2

80,000 euro

Pa hipotekë

4

1

1

1

1

1Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

1,500 Euro      
230,000 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara