Pronar.al    Biznes    OKAZION Shitet Dyqan 70.5 m2 buzë rruge në unazë.

OKAZION Shitet Dyqan 70.5 m2 buzë rruge në unazë.

Bulevardi "Bajram Curri", përballë Ministrisë së Jashtme, pranë drejtorisë se përgjithshme të policisë., TIRANE

Shitje | 225,000 Euro | 70 m2 | 1 dhoma

🎁 OKAZION Shitet Dyqan 70.5m2 buzë rruge në unazë. 
💰 225.000€ I diskutueshëm
📉 0% interes në blerje

📍 Adresa Bulevardi Bajram Curri, përballë ministrisë së jashtme, pranë drejtorisë se përgjithshme të policisë. 
👉 Dyqani ndodhet pranë stacionit të autobusit. Një fluks I garantuar dhe një mundësi e shkëlqyer Investimi në sektorin e pronave të paluajtshme. 

📏 Sipërfaqe 70.5 m2
💰 Çmimi 225.000€. I diskutueshëm.
🏷️ 3200€/m2 
🏗️ Lartësia 2.7 m
🗝️ Çelsat në duar
📋 Me dokumentacion të rregullt (certifikatë pronësie/hipotekë)

🚰 Ujë/Drita 24/24
💨 Kondicioner x2
🚻 Tualet x 2

🏡 Dyqani vjen me një kontratë qeraje aktive prej 1 milion lek në muaj. 
🏊‍♂️ Ambjenti komercial ka akses nga te dyja anët e pallatit. Nga pjesa e brendshme dhe Ajo e jashtme. Gjithashtu në oborrin e pallatit do te gjeni nje parking privat per automjetin tuaj. 
📈 Investoni në një nga zonat ekonomike me aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshne ekonomike në zonë.

Ambjenti komercial është I përshtatshëm për njê seri aktivitetesh të nevojshme në zonë.

☑️ Market
☑️ Zyrë shitjesh
☑️ Postë dhe telegram 
☑️ Klinikë shëndetësore
☑️ Farmaci
☑️ Klinikë Estetike 
☑️ Parukeri
☑️ Noter
☑️ Servis Elektronikesh
☑️ Boutique etj

📈 Vetëm në 2 vitet e fundit çmimet mbi pasuritë e paluajtshme brenda unazës së vogël kanë pasur një trend në rritjeje prej 14% në vit. 
📌 Në një ndër zonat më tërheqëse të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë dhe institucioneve shtetërore të pranishme në zonë. 
📌 Vetëm 50 metra nga kthesa e Brrylit
📌 8 minuta nga sheshi Skënderbej

📲 Kontaktoni direkt me pronarin ambjentit +355672194000

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
DYQAN
70 m2
225,000 euro
Me hipotekë
0
1
0
2
0
Përshkrim

🎁 OKAZION Shitet Dyqan 70.5m2 buzë rruge në unazë. 
💰 225.000€ I diskutueshëm
📉 0% interes në blerje

📍 Adresa Bulevardi Bajram Curri, përballë ministrisë së jashtme, pranë drejtorisë se përgjithshme të policisë. 
👉 Dyqani ndodhet pranë stacionit të autobusit. Një fluks I garantuar dhe një mundësi e shkëlqyer Investimi në sektorin e pronave të paluajtshme. 

📏 Sipërfaqe 70.5 m2
💰 Çmimi 225.000€. I diskutueshëm.
🏷️ 3200€/m2 
🏗️ Lartësia 2.7 m
🗝️ Çelsat në duar
📋 Me dokumentacion të rregullt (certifikatë pronësie/hipotekë)

🚰 Ujë/Drita 24/24
💨 Kondicioner x2
🚻 Tualet x 2

🏡 Dyqani vjen me një kontratë qeraje aktive prej 1 milion lek në muaj. 
🏊‍♂️ Ambjenti komercial ka akses nga te dyja anët e pallatit. Nga pjesa e brendshme dhe Ajo e jashtme. Gjithashtu në oborrin e pallatit do te gjeni nje parking privat per automjetin tuaj. 
📈 Investoni në një nga zonat ekonomike me aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshne ekonomike në zonë.

Ambjenti komercial është I përshtatshëm për njê seri aktivitetesh të nevojshme në zonë.

☑️ Market
☑️ Zyrë shitjesh
☑️ Postë dhe telegram 
☑️ Klinikë shëndetësore
☑️ Farmaci
☑️ Klinikë Estetike 
☑️ Parukeri
☑️ Noter
☑️ Servis Elektronikesh
☑️ Boutique etj

📈 Vetëm në 2 vitet e fundit çmimet mbi pasuritë e paluajtshme brenda unazës së vogël kanë pasur një trend në rritjeje prej 14% në vit. 
📌 Në një ndër zonat më tërheqëse të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë dhe institucioneve shtetërore të pranishme në zonë. 
📌 Vetëm 50 metra nga kthesa e Brrylit
📌 8 minuta nga sheshi Skënderbej

📲 Kontaktoni direkt me pronarin ambjentit +355672194000

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

DYQAN

70 m2

225,000 euro

Me hipotekë

0

1

0

0

2

0

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara