Pronar.al    Biznes    Shitet kapanon 1204 m2 ne Xhafzotaj (përballë Brunes)

Shitet kapanon 1204 m2 ne Xhafzotaj (përballë Brunes)

Rr. Maliq Muco , Xhafzotaj, Durres, DURRES

Shitje | 1,200,000 Euro | 3000 m2

Shitet kapanon 1204 m2 në Xhafzotaj (përballë Brunes). 
Sipërfaqe trualli 3000 m2 me hipotekë.
Çmimi 1.200.000 euro
Një investim I ri dhe I sapo mbaruar në zonën më të zhvilluar industriale të zonës. 
Vetëm 8 km nga Porti I durrësit dhe 29 km nga Tirana.
Objekti ndodhet në rrugën kryesore dhe është I ndarë me 4 njësi. 
Kapanoni disponon disa porta hyrëse të telekomanduara përgjatë perimetrit me linja të ndara tensioni.

- 3 fazorë për secilën njësi. 

- Ujë I pijshëm 24/24

- Lartësi 4.5 -6 metra. 

Siguri maksimale me kamera me rezolucion të lartë natën dhe ditën. 
Teknologji moderne, kapanoni është I ndërtuar me panele termike dhe akustike për të evituar zhurmat dhe përfituar temperaturë neutrale përgjatë 4 stinëve.
Kapanoni është I përshtatshëm për një seri aktivitetesh si:

- Fabrikë 
- Industri e lehtë
- Depo farmaceutike
- Fasoneri 
- Super Market 
- Show Room 
- Laborator
- Linjë prodhimi

Si dhe shume aktivitete të përshtatshme në një zonë të qetë industriale
Ka nje kopesht te gjelberuar. Ka 2 dyer te medha nga ku mund te hyjne lirshem trailer.
Për më shumë informacion kontaktoni direkt me pronarin e strukturës zotin Alban Lika +355 67 434 6171

 

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
TJETER
3000 m2
1,200,000 euro
Me hipotekë
0
0
0
0
0
Përshkrim

Shitet kapanon 1204 m2 në Xhafzotaj (përballë Brunes). 
Sipërfaqe trualli 3000 m2 me hipotekë.
Çmimi 1.200.000 euro
Një investim I ri dhe I sapo mbaruar në zonën më të zhvilluar industriale të zonës. 
Vetëm 8 km nga Porti I durrësit dhe 29 km nga Tirana.
Objekti ndodhet në rrugën kryesore dhe është I ndarë me 4 njësi. 
Kapanoni disponon disa porta hyrëse të telekomanduara përgjatë perimetrit me linja të ndara tensioni.

- 3 fazorë për secilën njësi. 

- Ujë I pijshëm 24/24

- Lartësi 4.5 -6 metra. 

Siguri maksimale me kamera me rezolucion të lartë natën dhe ditën. 
Teknologji moderne, kapanoni është I ndërtuar me panele termike dhe akustike për të evituar zhurmat dhe përfituar temperaturë neutrale përgjatë 4 stinëve.
Kapanoni është I përshtatshëm për një seri aktivitetesh si:

- Fabrikë 
- Industri e lehtë
- Depo farmaceutike
- Fasoneri 
- Super Market 
- Show Room 
- Laborator
- Linjë prodhimi

Si dhe shume aktivitete të përshtatshme në një zonë të qetë industriale
Ka nje kopesht te gjelberuar. Ka 2 dyer te medha nga ku mund te hyjne lirshem trailer.
Për më shumë informacion kontaktoni direkt me pronarin e strukturës zotin Alban Lika +355 67 434 6171

 

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

TJETER

3000 m2

1,200,000 euro

Me hipotekë

0

0

0

0

0

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

310,000 Euro      
95,000 Euro      
5,000 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara