Pronar.al    Biznes    OKAZION Shitet njesi tregtare 600 m2 300.000 Euro ne Astir te Njesia Bashkiake 14

OKAZION Shitet njesi tregtare 600 m2 300.000 Euro ne Astir te Njesia Bashkiake 14

Rr.Mikel Maruli , Astir ( te Njesia Bashkiake nr.14 ), TIRANE

Shitje | 300,000 Euro | 600 m2

🎁 Shitet njesi tregtare 600 m2 ne Astir 
📍 Adresa, Rr.Mikel Maruli , te njesia Bashkiake 14
🚶 20 m nga parku i femijeve ne Astir

📏 Sipërfaqe e ambjentit 600 m2
💰 Çmimi 300.000 euro
🗝️ Çelsat në duar
🏗️ Lartësia 3.20 m 
📋 Me dokumentacion të rregullt (hipotekë)

📉 Zero% Interes 

☑️ Zonë tepër e frekuentuar dhe me zhvillim të vazhdueshëm. 
📌 Në një ndër zonat më te reja dhe atraktive të Astirit në sektorin e biznesit të vogel e të madh, kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë për m2 gjithnjë e me shumë në rritje, e bën këtë pronë një investim të sigurtë në kohë. 
🚗 Një zonë me një rrjet rrugor tepër të zhvilluar dhe të favorshëm. Vetëm 2 km nga sheshi Shqiponja, 25 minuta nga sheshi Skënderbej dhe 3 minuta nga unaza e madhe.
📌 Vend tepër strategjik edhe për shkak të transformimit të vazhdueshëm si një ndër pikat me potencial të lartë ekonomik të kryeqytetit. 
👉 Njesia tregtare është e pozicionuar në katin nën tokë të një kompleksi pallatesh me shesh pushim të dedikuar dhe lulishte të përbashkët. Ka 2 hyrje si nga shetitorja gjithashtu dhe nga parkingu i pallatit.

❇️ Ambjenti eshte i pershtatshem per :

☑️Supermarket
☑️Depo farmaceutike
☑️Pike shumice per kinkaleri
☑️Bar/Bilardo/Salle lojrash
☑️Sallon bukurie
☑️Librari

📱 Kontaktoni drejtpërdrejtë me pronarin e ambjentit z. Ilir Shehu +355 69 2088 505

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
DYQAN
600 m2
300,000 euro
Me hipotekë
-1
0
0
0
0
Përshkrim

🎁 Shitet njesi tregtare 600 m2 ne Astir 
📍 Adresa, Rr.Mikel Maruli , te njesia Bashkiake 14
🚶 20 m nga parku i femijeve ne Astir

📏 Sipërfaqe e ambjentit 600 m2
💰 Çmimi 300.000 euro
🗝️ Çelsat në duar
🏗️ Lartësia 3.20 m 
📋 Me dokumentacion të rregullt (hipotekë)

📉 Zero% Interes 

☑️ Zonë tepër e frekuentuar dhe me zhvillim të vazhdueshëm. 
📌 Në një ndër zonat më te reja dhe atraktive të Astirit në sektorin e biznesit të vogel e të madh, kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë për m2 gjithnjë e me shumë në rritje, e bën këtë pronë një investim të sigurtë në kohë. 
🚗 Një zonë me një rrjet rrugor tepër të zhvilluar dhe të favorshëm. Vetëm 2 km nga sheshi Shqiponja, 25 minuta nga sheshi Skënderbej dhe 3 minuta nga unaza e madhe.
📌 Vend tepër strategjik edhe për shkak të transformimit të vazhdueshëm si një ndër pikat me potencial të lartë ekonomik të kryeqytetit. 
👉 Njesia tregtare është e pozicionuar në katin nën tokë të një kompleksi pallatesh me shesh pushim të dedikuar dhe lulishte të përbashkët. Ka 2 hyrje si nga shetitorja gjithashtu dhe nga parkingu i pallatit.

❇️ Ambjenti eshte i pershtatshem per :

☑️Supermarket
☑️Depo farmaceutike
☑️Pike shumice per kinkaleri
☑️Bar/Bilardo/Salle lojrash
☑️Sallon bukurie
☑️Librari

📱 Kontaktoni drejtpërdrejtë me pronarin e ambjentit z. Ilir Shehu +355 69 2088 505

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

DYQAN

600 m2

300,000 euro

Me hipotekë

-1

0

0

0

0

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

244,200 Euro      
200 Euro      
256,000 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara