Pronar.al    Biznes    🎁 OKAZION Shitet Ambjent Komercial 70.38m2 te ISH EKSPOZITA

🎁 OKAZION Shitet Ambjent Komercial 70.38m2 te ISH EKSPOZITA

Rr.Nikolla Jorga , Nd 3, H.8, kullat (ish ekspozita), TIRANE

Shitje | 185,000 Euro | 71 m2

🎁 OKAZION Shitet Ambjent Komercial 70.38m2 te ISH EKSPOZITA
📍 Adresa Rr.Nikolla Jorga , Nd 3, H.8, kullat (ish ekspozita)

📏 Sipërfaqe 70.38m2
💰 Çmimi 185.000€
📉 0% interes ne blerje

🏗️ Lartësia 2.5 m
🚰 Ujë/Drita 24/24
🚻 Tualet x 1
🚪Qepen i brendshëm 
🌬️ Sistem kondicionimi cilësor, 
📹 Sistem sigurie me kamera
📃 Me certifikatë pronësie
📝 E rivlerësuar

👉 Ambjenti përbëhet nga 3 faqe mur I cili  kufizohet me dyqane dhe shkallen e pallatit.
🪟 Faqja ballore e dyqanit ështê gjitha xham me pamjen lindje-jug, në brezin e 2 , jo unazë.
👉 Në brendësi të kompleksit dyqani ndodhet në një vend tepër strategjik përshkak të institucioneve të rëndësishme në zonë si Gjykata e rrethit Tiranë apo Drejtoria  e Policisë së Shtetit. Gjithashtu edhe shumë shërbime të tjera artistike kulturore apo kulinare. 
📈 Investoni në një nga zonat më aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshme ekonomike.


✅ Ambjenti komercial gjithashtu është I përshtatshëm për njê seri aktivitetesh të nevojshme në zonë.

☑️ Zyrë shitjesh
☑️ Postë dhe telegram 
☑️ Farmaci
☑️ Klinikë Estetike 
☑️ Paruker/Sallon bukurie
☑️ Noter
☑️ Servis Elektronikesh
☑️ Boutique 
☑️ Zyrë Avokatie

📌 Në një ndër zonat më tërheqëse të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë dhe institucioneve shtetërore dhe social kulturore të pranishme në zonë. 
📌 Vetëm 600 metra nga Parku Rinia

✅Bëjeni tuajin këtë pronë me zero % interes duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronaren e ambjentit zonjën Emine Maksuti +355692066490

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
DYQAN
71 m2
185,000 euro
Me hipotekë
0
0
0
1
0
Përshkrim

🎁 OKAZION Shitet Ambjent Komercial 70.38m2 te ISH EKSPOZITA
📍 Adresa Rr.Nikolla Jorga , Nd 3, H.8, kullat (ish ekspozita)

📏 Sipërfaqe 70.38m2
💰 Çmimi 185.000€
📉 0% interes ne blerje

🏗️ Lartësia 2.5 m
🚰 Ujë/Drita 24/24
🚻 Tualet x 1
🚪Qepen i brendshëm 
🌬️ Sistem kondicionimi cilësor, 
📹 Sistem sigurie me kamera
📃 Me certifikatë pronësie
📝 E rivlerësuar

👉 Ambjenti përbëhet nga 3 faqe mur I cili  kufizohet me dyqane dhe shkallen e pallatit.
🪟 Faqja ballore e dyqanit ështê gjitha xham me pamjen lindje-jug, në brezin e 2 , jo unazë.
👉 Në brendësi të kompleksit dyqani ndodhet në një vend tepër strategjik përshkak të institucioneve të rëndësishme në zonë si Gjykata e rrethit Tiranë apo Drejtoria  e Policisë së Shtetit. Gjithashtu edhe shumë shërbime të tjera artistike kulturore apo kulinare. 
📈 Investoni në një nga zonat më aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshme ekonomike.


✅ Ambjenti komercial gjithashtu është I përshtatshëm për njê seri aktivitetesh të nevojshme në zonë.

☑️ Zyrë shitjesh
☑️ Postë dhe telegram 
☑️ Farmaci
☑️ Klinikë Estetike 
☑️ Paruker/Sallon bukurie
☑️ Noter
☑️ Servis Elektronikesh
☑️ Boutique 
☑️ Zyrë Avokatie

📌 Në një ndër zonat më tërheqëse të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë dhe institucioneve shtetërore dhe social kulturore të pranishme në zonë. 
📌 Vetëm 600 metra nga Parku Rinia

✅Bëjeni tuajin këtë pronë me zero % interes duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronaren e ambjentit zonjën Emine Maksuti +355692066490

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

DYQAN

71 m2

185,000 euro

Me hipotekë

0

0

0

0

1

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara