Pronar.al    Biznes    🎁 OKAZION Shitet Dyqan 62 m2 te Rruga Dritan Hoxha, perballe Universitetit Zonja e Keshillit te Mire.

🎁 OKAZION Shitet Dyqan 62 m2 te Rruga Dritan Hoxha, perballe Universitetit Zonja e Keshillit te Mire.

Rr.Dritan Hoxha, prane Drejtorise se Doganave., TIRANE

Shitje | 309,500 Euro | 62 m2

🎁 OKAZION Shitet Dyqan 62 m2 te Rruga Dritan Hoxha, perballe Universitetit Zonja e Keshillit te Mire.
📍 Adresa Rr.Dritan Hoxha, prane Drejtorise se Doganave.

📏 Sipërfaqe e Dyqanit 62 m2
💰 Çmimi 309.500 €
📉 0% interes në blerje

☑️ Dyqani eshte bosh por mund te mobilohet sikurse shihet në virtual tour.

❇️ Kati 0

📈 Investoni në një nga zonat më aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshme ekonomike.

📌 Në një ndër zonat më tërheqëse të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë dhe institucioneve shtetërore dhe social kulturore të pranishme përreth. 
📌 Vetëm 500 metra nga rrethrrotullimi i Zogut te Zi. 

📞 Bëjeni tuajin këtë Dyqan me zero % interes duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronarin e apartamentit në +355693200396

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
DYQAN
62 m2
309,500 euro
Me hipotekë
0
0
0
0
0
Përshkrim

🎁 OKAZION Shitet Dyqan 62 m2 te Rruga Dritan Hoxha, perballe Universitetit Zonja e Keshillit te Mire.
📍 Adresa Rr.Dritan Hoxha, prane Drejtorise se Doganave.

📏 Sipërfaqe e Dyqanit 62 m2
💰 Çmimi 309.500 €
📉 0% interes në blerje

☑️ Dyqani eshte bosh por mund te mobilohet sikurse shihet në virtual tour.

❇️ Kati 0

📈 Investoni në një nga zonat më aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshme ekonomike.

📌 Në një ndër zonat më tërheqëse të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë dhe institucioneve shtetërore dhe social kulturore të pranishme përreth. 
📌 Vetëm 500 metra nga rrethrrotullimi i Zogut te Zi. 

📞 Bëjeni tuajin këtë Dyqan me zero % interes duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronarin e apartamentit në +355693200396

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

DYQAN

62 m2

309,500 euro

Me hipotekë

0

0

0

0

0

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

500,000 Euro      
503,000 Euro      
19,670 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara