Pronar.al    Apartament    🎁 OKAZION Shitet Apartament 94 m2 në qendër te Tiranës, te Rruga Mine Peza.

🎁 OKAZION Shitet Apartament 94 m2 në qendër te Tiranës, te Rruga Mine Peza.

Rruga Mine Peza, TIRANE

Shitje | 199,000 Euro | 94 m2 | 2 dhoma

🎁 OKAZION Shitet Apartament 94 m2 në qendër te Tiranës, te Rruga Mine Peza. 
📍 Adresa rruga Mine Peza
ℹ️ Objekt I ri multifunksional në një zonë e cila ofron të gjitha lehtësirat e një jetesë komode dhe cilësore. 

📏 Sipërfaqe e apartamentit 94 m2
💰 Çmimi 199.000 € (I diskutueshëm nga afër)
📉 0% interes në blerje duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronarin e apartamentit në  +355686267337

☑️ Ambjenti aktualisht është në gjendje të përfunduar sikurse shihet në Virtual Tour.
🖼️ Konsultoni fotogalerinë për renderat e projektit final. 
🧩 Çdo detaj I kuar me kujdes. 

❇️ Punimet e pallatit janë në një fazë punimesh finale dhe pritet të mbarojnë në dhjetor. I pozicionuar në një nga lagjet më të kërkuara të Tiranës, me një logjistikë tê përshtatshme për të gjitha destinacionet, si brenda dhe jashtë kryeqytetit. Një jetesë e sigurtë dhe plot cilësi për ju dhe familjen tuaj. Dy katet e para te qëndres janë ambjente komerciale. 

❇️ Kati 5
❇️ Dritë natyrale përgjatë gjithë ditës.
❇️ Drejtim Lindje(nga Qendra e Kryeqytetit)
❇️ Me Ashensor
❇️ Sistem Sigurie 24/24
❇️ Mundësi Parkimi nën tokë 

🏘️ Organizohet me këto shërbime dhe hapësira. 
🛋️ Living x 1
🛋️ Kuzhinë x 1
🛋️ Dhomë Gjumi x 2
🚻 Tualet x 1
🌅 Ballkon x 1

📈 Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshme ekonomike.
✅  Në zonë do të gjeni të gjitha shërbimet e nevojshme si:

☑️ Super Market
☑️ Bankë 
☑️ Fruta perime
☑️ Postë dhe telegram 
☑️ Farmaci
☑️ Klinikë Estetike 
☑️ Parukeri/Sallon bukurie
☑️ Noter
☑️ Servis Elektronikesh
☑️ Boutique 
☑️ Kopësht 
☑️ Restorant/Bar

📌 Vetëm 30 metra nga unaza e vogël e Tiranës.

📞 Bëjeni tuajin këtë Apartament me zero % interes duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronarin e apartamentit në +355686267337

 

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Soxhiorno
Tualete
Ballkone
Apartament
2+1
94 m2
199,000 euro
Pa hipotekë
5
2
1
1
1
1
Përshkrim

🎁 OKAZION Shitet Apartament 94 m2 në qendër te Tiranës, te Rruga Mine Peza. 
📍 Adresa rruga Mine Peza
ℹ️ Objekt I ri multifunksional në një zonë e cila ofron të gjitha lehtësirat e një jetesë komode dhe cilësore. 

📏 Sipërfaqe e apartamentit 94 m2
💰 Çmimi 199.000 € (I diskutueshëm nga afër)
📉 0% interes në blerje duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronarin e apartamentit në  +355686267337

☑️ Ambjenti aktualisht është në gjendje të përfunduar sikurse shihet në Virtual Tour.
🖼️ Konsultoni fotogalerinë për renderat e projektit final. 
🧩 Çdo detaj I kuar me kujdes. 

❇️ Punimet e pallatit janë në një fazë punimesh finale dhe pritet të mbarojnë në dhjetor. I pozicionuar në një nga lagjet më të kërkuara të Tiranës, me një logjistikë tê përshtatshme për të gjitha destinacionet, si brenda dhe jashtë kryeqytetit. Një jetesë e sigurtë dhe plot cilësi për ju dhe familjen tuaj. Dy katet e para te qëndres janë ambjente komerciale. 

❇️ Kati 5
❇️ Dritë natyrale përgjatë gjithë ditës.
❇️ Drejtim Lindje(nga Qendra e Kryeqytetit)
❇️ Me Ashensor
❇️ Sistem Sigurie 24/24
❇️ Mundësi Parkimi nën tokë 

🏘️ Organizohet me këto shërbime dhe hapësira. 
🛋️ Living x 1
🛋️ Kuzhinë x 1
🛋️ Dhomë Gjumi x 2
🚻 Tualet x 1
🌅 Ballkon x 1

📈 Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshme ekonomike.
✅  Në zonë do të gjeni të gjitha shërbimet e nevojshme si:

☑️ Super Market
☑️ Bankë 
☑️ Fruta perime
☑️ Postë dhe telegram 
☑️ Farmaci
☑️ Klinikë Estetike 
☑️ Parukeri/Sallon bukurie
☑️ Noter
☑️ Servis Elektronikesh
☑️ Boutique 
☑️ Kopësht 
☑️ Restorant/Bar

📌 Vetëm 30 metra nga unaza e vogël e Tiranës.

📞 Bëjeni tuajin këtë Apartament me zero % interes duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronarin e apartamentit në +355686267337

 

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Apartament

2+1

94 m2

199,000 euro

Pa hipotekë

5

2

1

1

1

1Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara