Pronar.al    Biznes    Okazion SHITET BIZNESI : Butik veshje per Femra "British $tyle" 20m2 Rruga Pjetër Budi (përballë Mullirit të vjetër te Rruga Elbasanit)

Okazion SHITET BIZNESI : Butik veshje per Femra "British $tyle" 20m2 Rruga Pjetër Budi (përballë Mullirit të vjetër te Rruga Elbasanit)

Rr. Pjeter Budi, pranë Deutsch color (përballë ish 7 xhuxhave), TIRANE

Shitje | 700,000 Lek | 20 m2 | 1 dhoma

🎁 OKAZION SHITET BIZNESI : Butik veshje per Femra BRITISH STYLE 20m2 Rruga Pjetër Budi (përballë Mullirit të vjetër te Rruga Elbasanit)

📏 Sipërfaqe 20m2
📍 Adresa Rr. Pjeter Budi , pranë Deutsch color (përballë ish 7 xhuxhave)
💰 Çmimi 700.000 lek
📉 0% interes ne blerje

💸 Qera Mujore 33.000 Lekë (skadon 2023)

🏗️ Lartësia 2.5 m
🚰 Ujë/Drita 24/24
👗 Vendndërrim x 1
🚻 Tualet x 1

👉 Me një klientelë te rregullt dhe të përkushtuar 10 vjeçare duke ofruar dizaine unike me një stil klasik dhe plot shije, dyqani ndodhet në një vend tepër strategjik përshkak të shumë institucioneve të rëndësishme në zonë si insitituti i Higjenës, degës se thesarit,  Liceu Artistik dhe Universiteteve. 
👍 Në buzë të rrugës Pjetër Budi do të keni një fluks të garantuar edhe pershkak se zona konsiderohet si një ndër arteriet kryesore të qytetit studenti.
🏡 Dyqani vjen me një kontratë qeraje aktive prej 33.000 lek/muaj deri në 2023. 
📈 Investoni në një nga zonat më aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshme ekonomike.

Ambjenti komercial gjithashtu është I përshtatshëm për njê seri aktivitetesh të nevojshme në zonë.

☑️ Zyrë shitjesh
☑️ Postë dhe telegram 
☑️ Farmaci
☑️ Klinikë Estetike 
☑️ Parukeri
☑️ Noter
☑️ Servis Elektronikesh
☑️ Boutique 

📌 Në një ndër zonat më tërheqëse të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë dhe institucioneve shtetërore të pranishme në zonë. 
📌 Vetëm 600 metra nga sheshi Skënderbej 

☑️ Bëjeni tuajin këtë biznes me zero% interes duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronaren e biznesit zonjën Albana 0675141313

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
DYQAN
20 m2
700,000 lek
Pa hipotekë
0
1
0
1
0
Përshkrim

🎁 OKAZION SHITET BIZNESI : Butik veshje per Femra BRITISH STYLE 20m2 Rruga Pjetër Budi (përballë Mullirit të vjetër te Rruga Elbasanit)

📏 Sipërfaqe 20m2
📍 Adresa Rr. Pjeter Budi , pranë Deutsch color (përballë ish 7 xhuxhave)
💰 Çmimi 700.000 lek
📉 0% interes ne blerje

💸 Qera Mujore 33.000 Lekë (skadon 2023)

🏗️ Lartësia 2.5 m
🚰 Ujë/Drita 24/24
👗 Vendndërrim x 1
🚻 Tualet x 1

👉 Me një klientelë te rregullt dhe të përkushtuar 10 vjeçare duke ofruar dizaine unike me një stil klasik dhe plot shije, dyqani ndodhet në një vend tepër strategjik përshkak të shumë institucioneve të rëndësishme në zonë si insitituti i Higjenës, degës se thesarit,  Liceu Artistik dhe Universiteteve. 
👍 Në buzë të rrugës Pjetër Budi do të keni një fluks të garantuar edhe pershkak se zona konsiderohet si një ndër arteriet kryesore të qytetit studenti.
🏡 Dyqani vjen me një kontratë qeraje aktive prej 33.000 lek/muaj deri në 2023. 
📈 Investoni në një nga zonat më aktive të kryeqytetit. Një Investim I sigurtë me një rritje të vazhdueshme ekonomike.

Ambjenti komercial gjithashtu është I përshtatshëm për njê seri aktivitetesh të nevojshme në zonë.

☑️ Zyrë shitjesh
☑️ Postë dhe telegram 
☑️ Farmaci
☑️ Klinikë Estetike 
☑️ Parukeri
☑️ Noter
☑️ Servis Elektronikesh
☑️ Boutique 

📌 Në një ndër zonat më tërheqëse të kryeqytetit kjo për arsye të fluksit të lartë të popullsisë dhe institucioneve shtetërore të pranishme në zonë. 
📌 Vetëm 600 metra nga sheshi Skënderbej 

☑️ Bëjeni tuajin këtë biznes me zero% interes duke kontaktuar drejpërdrejtë me pronaren e biznesit zonjën Albana 0675141313

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

DYQAN

20 m2

700,000 lek

Pa hipotekë

0

1

0

0

1

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

200 Euro      
138,750 Euro      
2,700,000 Euro      
30,000 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara