Pronar.al    Biznes    🎁 Okazion JEPET ME QERA Ambjent Komercial 235 m2 te Rruga 5 Maji te Qendra Tregtare "Emerald"

🎁 Okazion JEPET ME QERA Ambjent Komercial 235 m2 te Rruga 5 Maji te Qendra Tregtare "Emerald"

Rr. 5 Maji , Qendra Tregtare Emerald , TIRANE

Qera | 5,000 Euro | 235 m2

🎁 Okazion JEPET ME QERA Ambjent Komercial 235 m2 te Rruga 5 maji te Qendra Tregtare Emerald
👉 Qendra përfundon në dy muaj. Kjo ofertë ekonomike është e vlefshme vetëm për këtë periudhë dy mujore. 
📉 Zero% Interes 

📍 Adresa, Rr. 5 Maji , Qendra Tregtare Emerald 
🛗 4 Katet e para Qendër tregtare
🚶50 m nga unaza e vogël
💰 Qera mujore 5.000 euro

🏛️ Lartësia 5 metra, mundësi për dupleks
🌬️ Sistem ajrimi 
💨 Sistem kondicionimi 
🧯 Sistem kunder zjarrit 
⚡ Sistem elektrik 3 fazor 
🅿️ Parking nën tokë -2 dhe -3  (10500m2)
🥻 Treg në -1 (mbi 100 dyqane) 

🍹 Ambjenti pozicionohet në kënd të ndërtesës duke pritur fluksin e dy hyrje-daljet kryesore të qendrës Tregtare. 
🏦 Hapësira më e mirë e objektit
🪟 Fasadat e xhamit në kënd 16.5 m pamja ballore ndërsa 13.5 fasada anësore me drejtim lindje.
📏 Sipërfaqe e abjentit (total) 235 m2
📐 Sip. Brenda 150m2 + Sip. Jashtë 85 m2
🪟 Dritare plastike me gaz argon me Tre shtresa, insonorizim perfekt.

🏢 Qendra Emerald është ambjenti multifunksional më I ri në kryeqytet I cili do të mirëpresë markat me të njohura në Shqipëri si GoTech, Rossmann&LALA, SPAR, Comodita Home gjithashtu edhe një hapësirë interactive prej 7500 m2 dedikuar eksluzivisht fëmijëve të të gjitha moshave. 
📈 Një Investim I sigurtë pasi vetë zona ështê tepër e frekuentuar si një ndër zonat në një proces të vazhdueshëm zhvillimi.  Fare pranë tregut të Madh të Tiranës dhe unazës së vogël.
📌 Me një pozicion strategjik gëzon fluksin më të lartë të popullsisë nga qyteti gjithnjë e më shumë në rritje, e bën këtë pronë një investim të sigurtë në kohë. Me një trend rritjeje të qerasë vjetore prej 1.7% të vlerës.

👉 Ambjenti mund të përdoret për një sër aktivitetesh të ndryshme tregtare si:
☑️ Pastiçeri
☑️ Bar - Restaurant 
☑️ Farmaci
☑️ Sallon bukurie
☑️ Klinikë dentare
☑️ Klinikë Shëndetësore 
☑️ Mobilieri/Show room

Si dhe shumë aktivitete të tjera në një zonë me një zhvillim të vazhdueshëm në qendrën më të re multifunksionale në kryeqytet. 

📱 Për më shumë informacion kontaktoni drejtpërdrejtë me pronarin e Ambjentit në numrin +355683098724

Lloji i pronës
Tipi e hapësirës
Sipërfaqja
Cmimi
Hipotekë
Kati
Dhoma gjumi
Kuzhina
Tualete
Ballkone
Biznes
DYQAN
235 m2
5,000 euro
Me hipotekë
0
0
0
0
0
Përshkrim

🎁 Okazion JEPET ME QERA Ambjent Komercial 235 m2 te Rruga 5 maji te Qendra Tregtare Emerald
👉 Qendra përfundon në dy muaj. Kjo ofertë ekonomike është e vlefshme vetëm për këtë periudhë dy mujore. 
📉 Zero% Interes 

📍 Adresa, Rr. 5 Maji , Qendra Tregtare Emerald 
🛗 4 Katet e para Qendër tregtare
🚶50 m nga unaza e vogël
💰 Qera mujore 5.000 euro

🏛️ Lartësia 5 metra, mundësi për dupleks
🌬️ Sistem ajrimi 
💨 Sistem kondicionimi 
🧯 Sistem kunder zjarrit 
⚡ Sistem elektrik 3 fazor 
🅿️ Parking nën tokë -2 dhe -3  (10500m2)
🥻 Treg në -1 (mbi 100 dyqane) 

🍹 Ambjenti pozicionohet në kënd të ndërtesës duke pritur fluksin e dy hyrje-daljet kryesore të qendrës Tregtare. 
🏦 Hapësira më e mirë e objektit
🪟 Fasadat e xhamit në kënd 16.5 m pamja ballore ndërsa 13.5 fasada anësore me drejtim lindje.
📏 Sipërfaqe e abjentit (total) 235 m2
📐 Sip. Brenda 150m2 + Sip. Jashtë 85 m2
🪟 Dritare plastike me gaz argon me Tre shtresa, insonorizim perfekt.

🏢 Qendra Emerald është ambjenti multifunksional më I ri në kryeqytet I cili do të mirëpresë markat me të njohura në Shqipëri si GoTech, Rossmann&LALA, SPAR, Comodita Home gjithashtu edhe një hapësirë interactive prej 7500 m2 dedikuar eksluzivisht fëmijëve të të gjitha moshave. 
📈 Një Investim I sigurtë pasi vetë zona ështê tepër e frekuentuar si një ndër zonat në një proces të vazhdueshëm zhvillimi.  Fare pranë tregut të Madh të Tiranës dhe unazës së vogël.
📌 Me një pozicion strategjik gëzon fluksin më të lartë të popullsisë nga qyteti gjithnjë e më shumë në rritje, e bën këtë pronë një investim të sigurtë në kohë. Me një trend rritjeje të qerasë vjetore prej 1.7% të vlerës.

👉 Ambjenti mund të përdoret për një sër aktivitetesh të ndryshme tregtare si:
☑️ Pastiçeri
☑️ Bar - Restaurant 
☑️ Farmaci
☑️ Sallon bukurie
☑️ Klinikë dentare
☑️ Klinikë Shëndetësore 
☑️ Mobilieri/Show room

Si dhe shumë aktivitete të tjera në një zonë me një zhvillim të vazhdueshëm në qendrën më të re multifunksionale në kryeqytet. 

📱 Për më shumë informacion kontaktoni drejtpërdrejtë me pronarin e Ambjentit në numrin +355683098724

Lloji i pronës

Tipi i hapësirës

Sipërfaqja

Cmimi

Hipotekë

Kati

Dhoma gjumi

Kuzhina

Soxhiorno

Tualete

Ballkone

Biznes

DYQAN

235 m2

5,000 euro

Me hipotekë

0

0

0

0

0

0Kontakto drejtëpërdrejtë pronarin

Kërkoni një takim ose merni informacion më shumë rreth kësaj prone duke kontaktuar drejtperdrejt pronarin ne Telefon apo Whatsapp.

Prona në hartë

Shisni edhe ju pronën tuaj?
Politikat e privatësisë Nr.9887 dt. 10.03.2008
Kam lexuar rregullat e privatësisë dhe autorizoj:
Dërgimin e të dhënave të mia elektronikisht/ në telefon ose në mënyra të tjera, në lidhje me shërbimet e ofruara, aktivitetet dhe ngjarjet e promovuara, pyetësorët, sondazhet, studimet e tregut, dhe anketat e kënaqësisë sëklientit mbi cilësinë e shërbimeve të kryera

Prona të ngjashme

503,000 Euro      
1,500 Euro      
Telefono Whatsapp
Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara