Pronar  Shitje      
🎁 OKAZION Shitet Apartament + Garazhd 134 m2 te Don Bosko (përballë shkollës 9 vjeçare Vaçe Zela) / TIRANE
150,000 Euro      1    2    1    1    124m2

🎁 OKAZION Shitet ambjent biznesi + objekt 3 katësh pranë sanatoriumit 500.000 euro / TIRANE
500,000 Euro      1    1    3    1    1200m2

🎁 Okazion Shitet Godinë 4 katëshe me pishinë dhe Zyra Biznesi në kodër Kashar. / TIRANE
4,500,000 Euro      1    4    2    3    4100m2

🎁 OKAZION Shitet Ambjent Komercial 70.38m2 te ISH EKSPOZITA / TIRANE
185,000 Euro            1       71m2

💥OKAZION Shitet 7500 m2 Tokë në Prush, Tiranë / TIRANE
412,000 Euro                  7500m2

🎁 Okazion Shitet 2000m2 Tokë në Fushë Krujë, në zonë industriale pranë rrugës Kombëtare Durrës-Shkodër. / TIRANE
86,000 Euro                  2000m2

🎁 Shitet Apartament 177 m2 te Kompleksi Viridario 3, te Rruga e Kosovarëve / TIRANE
390,000 Euro      1    3    2    1    177m2

🎁 Shitet Apartament 168.5 m2 te Kompleksi Viridario 3, te Rruga e Kosovarëve / TIRANE
371,000 Euro      1    3    2    1    169m2

🎁 Shitet Apartament 116.5 m2 te Kompleksi Viridario 2, te Rruga e Kosovarëve / TIRANE
256,000 Euro      1    2    2    1    117m2

🎁 Shiten poste parkimi super cilësore te Rruga e Kosovarëve / TIRANE
30,000 Euro                  34m2

Copyright 2023 © Pronar.al - Të gjitha të drejtat e rezervuara